Fredag

Det känns väldigt skönt med helg den här vecka har varit intensiv då Martin haft massa aktiviteter med sitt jobb. Idag har han åkt Stafettvasan, det gick bra men det var inte lätt vallat. Jag har haft en väldigt bra utsikt ifrån mitt jobb den här veckan:-) Jag sitter nere nu den sista tiden så jag sitter precis vid spåret.

Nu är det bara två veckors jobb kvar sedan börjar väntan på att få träffa bebisen. Just nu har jag väldigt svårt att sova på nätterna pga foglossningen så jag längtar verkligen tills detta är över men jag hoppas att den väntar tills v 37 så att den är klar :-) Men det blir nog inte mer sömn då men det blir förhoppningsvis mindre smärta.


Shopping

Idag började tydligen bokrean så idag har jag handlat massa böcker till Olivia o även en bok till bebisen. Jag handlade även lite vinterkläder till nästa år till Olivia Åhléns hade halva rea priset så för 100 kr fick jag massa saker :-)


Helg

Idag har vi sett på tjejvasan o tre milen i os medans vi även bakat kakor. Olivia älskar att vara med o baka och att äta degen:-)

Idag har Olivia även åkt lite skidor det är första gången som hon inte total vägrar att ta på sig skidorna, så det var ett stort framsteg


Fredag

Vi har fått massa snö igår och idag det har vräkt ner så de som åkte kortvasan idag har haft en väldigt tuff dag. Jag hoppas att tjejerna får en bättre dag imorgon.


Torsdag

Idag var jag hos läkaren, allt såg bra ut så jag får jobba 50%. Jag ska jobba varje dag ca 5 timmar per dag jag hoppas att det kommer fungera bra jag kommer bara att jobba 3 veckor till innan jag går på föräldraledighet.

Efter läkarbesöket åkte jag och tittade på Vasaloppstältet, det var sådär. Jag köpte en grej till Olivia annars hittade jag inget.

Nu ska jag äta nybakade bullar innan jag åker o hämtar Olivia.


Mer kalas bilder:-)

Idag har jag en bakdag :-) Jag tar det väldigt lugnt men pga foglossningen kan jag inte sitta eller ligga ner för länge så det gäller att variera position hela tiden ch då fungerar bakningen bra.
 
Här kommer lite fler bilder ifrån Olivias kalas o 2 års dag.
 
 
 
Paketöppning på 2 årsdagen
Redo för kalas
Roxy hjälpte till vid paketöppningen
Jag och Olivia hade väldigt matchade kläder trots att jag inte haft  någon tanke på det.
 
Sen var det massa massa dans mormor o morfar fick en riktig träningshelg:-)
Kusierna som är riktigt bra på att dansa
 
 
Nu ska jag se på skidåkningen jag hoppas att det blir två medaljer till idag.
 
 

Vår väder

Just nu är det riktigt vårväder det börjar att bli lite nervöst för vasaloppsveckan. Jag hoppas att det bli lite kyligare annars minskar snön i ganska snabb takt. Idag hade det även gått att åka skidor på skaren om man varit i lite bättre form:-)

Eftersom Roxy är hemma går jag lite med henne ca 15 min promenader i lugn takt 2 gånger medans Olivia är på dagis. Sen går Martin mer med henne när hon kommer hem. Hon är väldigt nöjd ändå för att hon får ligga ute o sola. Det här med att bygga staket är nog en av de mest användbara byggnationer som vi gjort, det förenklar verkligen vardagen.

Olivia går på dagis mellan 8.30-14 hon gillar att vara där så då får hon leka av sig lite medans jag vilar. Jag ser mest på tv o städar annars är det ganska segt, jag hoppas att allt ser bra ut på torsdag.


Måndag

På torsdag ska jag på en ny kontroll, jag hoppas att jag får jobba igen för jag börjar redan att bli uttråkad:-(

Igår gick jag in i v 33 så 7 veckor kvar tills beräknat.

Roxy älskar att vara hemma och idag kör vi solpremiär ute, så nu lär hon vara ute tills solen går ner. Hon är nästan besatt av att sola det får dock inte bli för varmt så vår solningen är nästa bäst:-)


Kalas

Nu har alla åkt hem och Olivia ligger och sover, hon var väldigt trött efter dansen idag, det tar på krafterna att ha kalas :-)
Hugo o Freja gillad alla Olvias leksaker.
Kusinerna har lekt och dansat hela tiden det är så kul att se hur roligt de har tillsammans.
En trött Roxy som är lite sliten efter kalaset
På lördagen åkte vi (alla utom jag som tog det lugnt hemma)
 
 
 
 
De avslutade med snöbollskrig alla mot Martin :-)
Roxy hjälpte sin husse
Sen fick Olivia massa fina paket hon är en riktigt bortskämd tjej
Det blev en tårta men det blev även glass då det är populärare
Hela kalas gänget :-) 
 
Nu ska jag vila lite det tar även på krafterna på oss vuxna av att vara på kalas:-)
 
 

Kalas dag:-)

Idag har vi haft kalas för Olivia så Göteborgarna och mamma o pappa är här, även Martins föräldrar var här på kalaset.

En kort minut hade Olivia tofs!!!!


Vila

Idag har jag varit på jobbet och lämnat över en del saker. Nu ska jag vila i 1 vecka det är tur att det är os så det går massa bra sport på tvn. Roxy får vara hemma med mig som sällskap hon är proffs på att vila så det är bara att ta efter henne.


Falun

Dagen blev inte alls som planerat utan vi fick åka till förlossningen i Falun. Mina sammandragningar har inte gett med sig o det fanns ingen läkare i Mora utan det blev en tur till Falun. Allt ser bra ut så det är bara att gilla läget men jag måste ta det lugnt så nu får jag inte jobba på en vecka sen ska jag på åter kontroll för att se så att det fortfarande är bra.


Morgonmys:-)

Olivia fick en morgonrock när hon fyllde år och den vill hon ha på sig konstant:-) Den här veckan är det väldigt mycket jobb så då känns det väldigt skönt att vi hinner umgås lite på morgonen.


2 åring

Idag har vi haft lite kalas efter jobbet o firat våran älskade 2åring:-)


Måndag

Just nu testar jag en Tens maskin, jag har fått låna den ifrån min snälla kollega. Det känns bra när den håller på vi får se om det blir någon mer långsiktig effekt jag ska försöka att använda den varje kväll. Idag har jag även börjat att få problem med sammandragningar som inte ger med sig utan de höll på i nästan 5 timmar. Annars brukar det bli bättre om jag vilar men idag hjälpte inget.

Imorgon är en stor dag Olivia blir 2 år! Så idag har vi övat på att sjunga ja må hon leva:-)


Lördag

Olivia mår fortfarande bra så det var nog ingen magsjuka:-) idag har vi varit i handlat lite presenter nästa vecka fyller Olivia o pappa år så då blir det kalas.

Nu har vi precist varit o hälsat på lite får o kaniner. Det flesta runt om oss har mycket djur så det går att träffa på mycket djur på en promenad.


Fredag

Den här fredagen blev inte alls som planerat, jag hann vara på jobbet i 30 min innan de ringde ifrån dagis och satt att Olivia spytt:-( så det vara bara att lämna allt o åka o hämta henne, det är inte ett fel på henne hon är pigg o äter så jag förstår inte vad det var för nåt. Det känns inte så kul att ta helg när man lämnat allt oklart på jobbet..... Jag hatar att inte göra klart saker men nu är det som det är.

Martin har precis kommit hem efter två dagar i Gävle, den här veckan har vi inte ätit en måltid ihop så det ska bli trevligt med familjefrukost imorgon:-)


2 månader

Idag är det 2 månader till beräknat datum, jag tror fortfarande att det inte kommer att dröja så länge men vi får se.

Idag håller Martin på o testar en ny bil Passat alltrack. Han ska testa den på en långkörning imorgon så vi får se vad han tycker. Olivia gillade den:-)


Bakning

Idag bakade vi chokladmuffins efter dagis, Olivia älskade smeten:-)

Idag var vi på mvc och gick igenom förlossningen så nu har vi en strategi. Martin fick även lära sig att sätta dit fröna i mitt öra så jag slipper att åka dit. Jag ska även testa en tens- maskin för smärtan, den ger små elstötar.


Söndag

Idag har vi varit på dansen det gick lite bättre än sist men hon vill mest bli buren men jag tror att hon kommer igång snart, när hon känner sig mer bekant med alla.

Idag har det varit plus grader så vi har byggt en snöhäst:-)


Tröttis

Idag är det tjejdag igen Martin åkte vid lunch och kommer hem ikväll han är borta med jobbet. Vi började dagen med snöskottning (som vanligt) sedan åkte vi o handlade.

Nu väntar jag på att Olivia ska vakna jag tog in henne ifrån vagnen o klädde av henne men det verkar omöjligt att väcka denna tröttis idag nu har hon sovit 2,5 timme.


RSS 2.0