Helg

Den här helgen gick väldigt fort, vi har handlat klart alla julklappar o Martin har varit på julfest med sitt jobb. Jag är fortfarande inte frisk jag har varit förkyld o hostat i 2,5 vecka men det ger sig inte.... Nu har jag fått väldigt ont i ett revben för att jag hostat så mycket, så inatt kunde jag inte sova pga det.

Vi har även bakat lite nötkakor i helgen, Olivia slet med att mala nötter.
Fredag

Det känns väldigt skönt med helg nu, jag är lite trött efter att ha varit iväg på kurs o idag var det enormt stressigt på jobbet. Det är nackdelen med att jobba deltid man hinner aldrig riktigt klart, jag ska göra om lite med mina tider framöver för det fungerar inte riktigt som det är nu.

Idag har jag verkligen njutit av att få spendera massa tid med mina tjejer som jag har saknat enormt mycke.
Det är bara massa bus med de här två.
Även den här tjejen har jag saknat.

Snart hemma

Nu sitter jag på tåget o vi är i Borlänge så snart är jag äntligen hemma 😃. 
Det har varit väldigt kul men nu är jag less på storstaden och längtar till glesbygden 😉 lite lugnare tempo o ingen trängsel.

Dagens fack ironi.......  Stockholm

Igår tog jag tåget ner till Stockholm, jag är här på kurs i 3 dagar.

Tåget gick vid 5 på morgonen så jag fick gå upp innan 4 😃.
 Det är intensiva dagar vi kör kurs mellan 8,30-17 varje dag, sen har jag shoppat lite så när man kommer till hotellet är man ganska trött. Men det är en kul omväxling i vardagen o jag har lärt mig väldigt mycket och träffar massa trevliga kollegor o konkurrenter. Det är en fackkurs så det är kursdeltagare ifrån alla banker vilket är jättekul, på luncherna passar vi på att fråga ut varandra 😀.

NKs julskyltning, tycker att den var sådär.
Mitt rum, väldigt litet men väldigt bra säng jag sov 9 timmar utan att vakna en gång!!! 
Jag saknar min familj väldigt mycket, jag har aldrig varit borta ifrån mina tjejer så här länge tidigare o nu är saknaden enorm, så jag längtar tills jag är hemma igen imorgon.

Söndag

Idag började vi dagen med att binda en krans med mormor.


Så här fin blev den.

Sen var vi på dans men efter det ville Olivia åka skidor, så det blev premiär idag på frosten i gräset 😉.
De fick inte ha deras riktiga skidor utan ett par sämre. Vi märkte väldigt stor skillnad på hur Olivia åkte i år jämfört med förra året, så det ska bli väldigt kul när det kommer snö o hon kan åka i riktiga spår. Evelina ska såklart göra samma sak som Olivia och även hon var riktigt duktig.Lördag

I helgen är mamma o pappa här, vi har varit i Mora o ätit på Zorn cafet.


Vi köpte lite glögg i Mora o nu har vi testat den i mitten, den fick godkänt 😃.
På eftermiddagen var vi i skogen o letade adventsgran.


Och nu är den på plats 🎄.

Efter det blev det glöggpremiär.

Tisdag

Idag har jag verkligen jobbat långdag 
7-18,30 😃, Martin har sin lediga dag på  Tisdagar så då passar jag på att jobba undan lite. Som tur var vaknar våra barn tidigt så jag hann träffa de på morgonen och sen hann jag hem för att lägga de, och idag kom de in till Mora o åt lunch med mig efter att de hade varit vid Trollstigen. 
Lunch på Kaffestugan med hela ligan o farmor.


Helgen

Jag är fortfarande förkyld men det går åt rätt håll. Idag har vi bakat lite pepparkakor och börjat titta över alla julsaker. Jag ser fram emot första advent o lite mer julstämning.

Det här är den enda bild jag tagit i helgen, Olivia hjälpte till ett tag sen åt hon mest deg o pepparkakor.


Fredag

Den här veckan har jag verkligen längtat till helgen, jag är dunder förkyld o behöver verkligen vila. Så nu blir det en lugn helg så jag blir frisk.
Vi har en ny fredagstradition thaimat 😃


Tisdag

Tisdag är Martins lediga dag och idag lyckades Olivia få Martin till att baka 😀. Så när Evelina sov passade de på att baka massa bullar.Väldigt goda blev de, jag fick testa en när jag kom hem.

De hann även med att vara på Solleröns bibliotek. 
Själv har jag jobbat 10 timmar o varit på föräldramöte, så nu är jag totalt slut.

Farsdag

Idag har vi firat Farsdag, jag firade pappa via telefon. Olivia o Evelina har firat Martin o Olivia var så laddad att hon redan igår berättade för Martin vart hans paket var gömda o vad som var i de 😀.
Martin har även han firar sin pappa, med mat o kladdkaka.

Evelina är ett riktigt kakmonster 😀.

Helgen

Martin jobbade i Lördags och Evelina var lite febrig så det blev en väldigt lugn dag. Martin hann som tur var hem tills det var spöksdags, så han o Olivia var ute på en liten spöktur 😀.

En taggad Martin o en lite trött häxa.

Tyvärr så har Olivia fått en väldigt dryg hosta, Evelina är piggare men Olivia är väldigt hostig så även idag har vi fått ta det väldigt lugnt.

Så här lugnt har de tagit det medans jag slitit 😀.RSS 2.0