Lördag

Idag har Martin jobbat så vi har haft en tjejdag, vi har ordnat det sista inför att Sven kommer o vi har varit o lekt vid Trollstigen.
Trots att vi är här då o då så är det alltid någon nyhet, den här stigen är verkligen värd ett eller flera besök.

Det var väldigt populärt att dra trollet i svansen.
Vi har även målat kaninburen röd, Olivia hjälpte till medans Evelina sov. Nu har vi målat den klart, handlat allt vi behöver nu ska vi bara sätta upp lite saker i buren o ev sätta på ett plasttak, sen är vi redo för Sven 😃🐰.

Torsdag

Veckorna går enormt fort just nu och det känns som dygnet skulle behöva några timmar till för att man ska hinna med allt. 
Hall projektet är klart, nu ska jag måla vidare i köket, kaninburen o fasaden ute så det blir väldigt mycket mer målning framöver. 

Nästa helg kommer kaninen som kommer att heta Sven, så i helgen blir det kanin fix så att allt är klart, han är verkligen efterlängtad Olivia frågar varje dag hur långt det är kvar tills han kommer.
Nytt projekt

I Torsdags fyllde jag o Hanna år, jag firades massa, tack för alla gratulationer.

Jag fick en tavla av Martins föräldrar med den här fina bilden på vårat hus, det är lite skillnad mot hur det ser ut nu.


Sen fick jag massa fina pärlplattor ❤️, av Martin fick jag alpinskidor så nästa år blir det åka av.

Jag har ett nytt projekt, jag har lessnat på det röda i hallen det känns för mörkt.

Så nu målar jag den vit.
Igår kom det en riktig hagelskur och nu snöar det faktiskt lite ute, jag längtar tills April är slut....


Onsdag

Idag har vi haft grym tur, dagis har varit stängt för planering o jag har varit hemma med barnen i strålande sol ☀️. Vi har verkligen njutit av vädret o varit ute i princip hela dagen.
Olivia har plockat massa tussilago, hon älskar att plocka blommor vi har alltid ny plockade blommor på bordet 😃.

Sen har vi varit o tittat på grodorna som verkligen är igång nu, det är nog inte många dagar kvar tills det är över.

Vi cyklade dit o Evelina vägrade ta av sig hjälmen.


Helgen

Igår var vi i Tällberg o åt på Åkerblads med Stefan o Deniz, vi hade det väldigt trevligt.
Deniz o Stefan


Vi åt massa god mat,


Martins föräldrar var här o passade tjejerna allt hade gått väldigt bra. Idag har vi varit på dans sen har Olivia haft en kompis här o för att de skulle få vara lite ifred så gick Martin, Evelina o Roxy på en promenad till grodorna.Fredag

Idag firar Coop på Sollerön 100 år, de firade det rejält med fiskdamm, häst o vagn o GB-clown, jag tror att hela dagis var där, det var väldigt uppskattat. 


 

Hästarna reagerade lite på bilar så jag satt o funderade på hur vi skulle komma av ifall något skulle hända, Olivia o Evelina älskade det men jag var väldigt nöjd när turen var över 😃


De var väldigt nöjda med sina godispåsar 😃.

Kalas

I helgen har vi haft lite kalas för Evelina, mina föräldrar har varit här o firat henne.
Vi var i växthuset för det så fint väder, tyvärr var inte Evelina på något partyhumör o vägrade att äta eller sitta ner, så jag hann inte ta några bilder utan fick hänga med en mindre glad födelsetjej 😒......

En mindre glad tvååring, hon brukar älska glass o kakor men inte i Lördags.
Själv fick jag ett äkta småbarns fika kallt kaffe o smällt glass......

Hon var glad o väldigt nöjd när hon öppnade sina paket så i helgen har hon lekt massa med sina nya leksaker, tack alla som firat henne.

Idag har det som vanligt varit dans sen åkte Martin o tjejerna o tittade på grodorna som börjat att komma medans jag var ute o sprang.

Bus....

Evelina är just nu 100% bus med enormt mycket spring i bena. Idag fick hon följa med när Olivia skulle på gympa o det var hon enormt stolt o nöjd över, sen körde hon max😃.Olivia fick klara sig själv för jag kunde inte släppa Evelina 1 sekund ur siktet, som tur var så var en av dagis kompisarna där så hon var nöjd med det.

Nu är det bara en dag kvar tills det blir en enormt väl behövlig helg.


2 år

Idag fyller Evelina 2 år, vårat älskade bustroll. 
Paketöppning kl 6 😃.

Hon blev väldigt nöjd över solglasögonen.
Hon fick även lite pärlor som de absolut skulle börja med direkt.

Vi har firat med glass, tyvärr jobbade jag sent så jag missade glassfirandet men vi ska fortsätta firandet i helgen så jag får ta igen det då.Kanin

Idag har vi varit o besökt en kaningård på Sollerön. Vi tänkte att vi skulle ha 2 kaniner men nu börjar vi nog med en kille så får vi se sen. 

Mamman det är en dvärgvädur 4 st ungar hade hon fått, de var extremt söta .
En liten tjej,
favoriten som Olivia vägrade att släppa, Evelina jagade ankor o en katt så hon hade inte riktigt tid med att stå still.
Hon bar runt den så länge så den somnade i hennes famn ❤️. I början av Maj är den stor nog att flytta hem till oss så nu blir det en lång väntan.....


RSS 2.0