Mallorca

Vi har flytt hösten o allt arbete och ska nu spendera lite tid på Mallorca o vila upp oss så vi orkar till jul.


Vi åkte väldigt tidigt imorse så vi har varit här sen kl 12, det är riktigt varmt här vi fick nästan en chock för vi trodde inte att det skulle vara så här varmt. Flygresan gick bra även om det aldrig är roligt o sitta still länge för barn men det fungerade bra.

Vårat hotell är som ett lekland, lekplatser, piratskepp med vattenrutschkana, hoppborg mm vi bor även väldigt nära havet. Det här ska verkligen vara en bekväm semester så vi har även en egen pool 😊👍.
Det här är ca 2 min efter att vi fick komma in på rummet, poolen skulle testas direkt.
Våran uteplats när poolen har sitt tak på, barnen orkar lyfta av det så det är konstant passning men ändå väll värt det då de älskar poolen.
Vi lyckade hamna på ett fågelskådar hotell så vi borde haft mormor med sig hon hade trivts bra här med eget fågeltorn.
Det är en sankmark bakom hotellet så därför är det massa fåglar där, det är även en del mygg.,,,,

Söndag

Idag har vi sålt våran sista barnvagn, våran cykelvagn, det kändes lite vemodigt men nu kommer den till användning hos en familj i Falun.


Evelina och jag har varit på dans medans Olivia o Martin var hemma o lekte med en av hennes dagiskompisar.

Sen har vi spenderat eftermiddagen med att bygga på aktivitetsbanan, idag var det väldigt bra uppslutning, så vi fick väldigt mycket gjort och barnen hade massa kompisar att leka med.

Nu ska jag packa lite för snart åker vi till solen på Mallorca.


Gåstjärn

Igår började jag dagen med att rida Mangie, jag fick massa bra tips ifrån hans ägare Eva, så nu har jag massa saker att öva på inför nästa lektion.


Efter det åkte jag till Gåstjärn där Martin o tjejerna var o fiskade, inte riktigt någon bra höstaktivitet men vi fick i alla fall 2 fiskar. 

Det blev väldigt mycket saker att fixa efter bergvärmen då vi fick ändra om massa i källaren, så just nu går all övrig tid till att återställa allt efter rördragningen.


Fullt ös

Den här helgen har vi väldigt mycket in planerat så dagen har gått väldigt fort fast vi har hunnit med massa kul.

Vi har börjat hoppa lite med Kajsa, Olivia har tittat massa på kaninhoppning så nu ska vi öva upp Kajsa.
Idag har vi byggt flera hinder på aktivitetsbanan på Solleröparken.
Vi har byggt på aktivitetsbanan och gjort flera hinder.
Idag har det hänt massa grejer, flera nya hinder som barnen kunde testa.
På eftermiddagen var jag o red lektion på Solleröns ridbana, det var jag o Eva ( Mangies ägare) som red. Det var en väldigt bra instruktör som gav mig massa bra tips så nu har jag massa att öva på, vi ska rida flera lektioner framöver. På bilden är det Eva o en av hennes unghästar o instruktören.
Fina Mangie som jobbade på bra.
Efter ridningen åkte vi o plockade svamp, vi hittade en del trattkantareller.

Regn.....

Just nu har vi inte tur med vädret, i Måndags var det avslutning på terrängserien o då regnade det och de få stunder som det inte regnade kom det massa knot. Men barnen tyckte att det var kul o fick sina medaljer o diplom.

Martin har testat att göra likör av våra körsbär den blev väldigt god o smakar nästan som saft.
Jag har lyckas få tid till att rida Hlök i Tisdags o Mangie igår, jag ska rida lektion snart så jag måste träna på lite.
Igår på ridlekis sa ridlärare "det kommer inte regna så vi rider ute" det skulle hon inte sagt för sen öste det ner i 45 min..... Barnen o hästarna tyckte att de var kul ändå o jag hade tagit med Olivias regnjacka så hon var "bara" blöt om benen.
Igår kväll red jag Mangie på ridbanan och vi övade lite inför de lektioner/ kurs jag ska gå.

Helgen

Martin har varit borta sedan i Torsdags så vi har haft en riktig tjejhelg. Vi hade en plan på att mina föräldrar skulle komma hit men mamma var förkyld så det fungerade tyvärr inte. Vi fick köra den årliga lingonplockningen själva.

Ridlekis i Onsdags, Evelina älskar Snövit så hon stod o pussade henne ❤️😂, Olivia var inte riktigt lika nöjd över sin syster som försökte ta hennes häst...... det går att bråka om allt.
Linginolockning med mina tjejer Evelina plockar inga bär hon äter bara blåbär men är väldigt nöjd med det, Olivia älskar att plocka bär men det får inte ta för lång tid o vi måste såklart fika.
Vi hade lyckads få till samma tid som MY- cupen på Solleröns så det var väldigt mycket folk dock var det som vanligt väldigt lite folk som hjälpte oss att röja...., jag blir lite less på engagemanget för jag har själv väldigt lite tid att lägga på detta men om alla hade hjälpts åt så hade det gått väldigt mycket fortare......... för idag var det tufft att vara där med två barn o röja men allt går om man vill. Så nu hoppas jag att alla föräldrar, pensionärer, fröknar o andra med barn o barnbarn som vill att Sollerön ska vara kul för barn o ungdomar hjälper till nästa helg.

Mangie

Igår red jag Mangie igen jag vet inte hur lång tid det har gått sen sist. Små killarna var små föl då men nu hade de växt till sig rejält.


Just nu är det mycket ridning o hästar för mig men jag behöver verkligen det då de är enormt avstressande. Så jag tror att dessa hjälper väldigt mycket för att klara all stress med arbete och familjepussel.

Triss i sötnosar
Det var väldigt kul att rida honom igen han är en väldigt snäll kille.

Helgen

Den här helgen har Solleröns årliga cykelfest varit och vi har för första gången varit med 😃. Det var väldigt kul att cykla runt o äta massa god mat och träffa massa nya trevliga människor. 


Vi har även hunnit med att plocka lite bär o leka med massa dagiskompisar.

Lingon börjar att bli redo.
Jag fick äta varmrätt i ett växthus med fontän 👍

RSS 2.0