2010

Jag är fortfarande förkyld och natten har varit hemsk jag har haft feber och huvudvärk hela natten jag har sovit ca 1 timme åt gången sen har jag legat vaken och mått dåligt ett tag tills jag kunnat somna om. Så årets sista dag kommer att spenderas framför tvn och datorn.

2010Januari 2010 var en väldigt kylig månad under -20 i många dagar.I februari fyllde pappa 60 år och det firade vi med att åka till Costa rica
en väldigt trevlig semester där vi fick se väldigt mycket spännande.I mars åkte vi till Hafjell med Hanna,Fredrik, Eva, Kjelle, David, Astrid och Freja i Hanas mage

Martin redo för stafettvasan även detta i mars

I april hjälpte jag till när söta Zelda föddes

jag och Hanna fyllde såklart även år i April


i maj började jag rida igen efter ett väldigt långt uppehåll

Alexander blev 2 år

vi gjorde även om tomten en del i maj

Martin avklarade klassikern, sista aktivitetn var Vätternrundan i juniMidsommar firades med Hanna, Fredrik, Stefan & Deniz


Ibörjan av Juli sålde jag Audin och köpte saaben, jag saknar audi och dess fyrhjulsdrift


i slutet av juli fick vi semester, mamma och pappa kom hit. Här är vi på Gustav Vasa på SiljanSen blev det även en tur till Björnparken


och en lunch i en slogbod.

semetsern innehöll mycket byggnation

men även en tripp i landet där vi var i Hovenäset


På Ullared


och i Gränna


i slutet av augusti var det bärplockning på programet

I Spetember var vi i Säfsen med Martins föräldrar och hans bror med barn.
 23 september föddes Freja och jag blev moster:)


byggnationen har gått framåt detta är i oktober

vi fick hjälp när taket skulle på av mamma och pappa och självkklart även Martins pappa som arbetat helltid med byggnationen sedan augusti.


I november var Martin med på jakt i Uppsala

Alexander på besök i november

I december åkte vi till Tahiland.

Martin blev 20 december 30 år

Det här är såklart bara en väldigt liten del av allt som hänt det har varit en riktig bayboom bland släkt och vänner och 2010 har fått många nya medborgare :) Två av dessa är:

Ida, Martins kusins barn

Theo, Jennie och Mikaels sonDet har även hänt tråkiga och jobbiga saker och vissa finns inte längre med oss fysiskt men de finns med oss på andra sätt.

Nu ser jag fram emot ett spännande 2011

Tack för alla trevliga upplevelser

Gott Nytt År


Torsdag


Nu är årets sista arbetsdag avklarard dock men en del snörvel och nyssningar:) Jag mår verkligen inte bra men när värktabletterna tar ner feber är jag ganska pigg :)  Igår shoppade jag lite på nätet, jag fick HM katalogen och kunde inte låta bli att handla lite:) Jag tycker HM har väldigt billiga vardagskläder som i alla fall håller en säsong,
sen vill man ändå ha något nytt så då gör det inte så mycket om det inte håller längre.

kofta 199kr


skjorta 149 kr

tröja 99 kr

Vi får se när det kommer de mesta verkade vara på lagret så det blir nog ganska snart.

Nu blir det lite vila, ha det bra


:-(

Jaha då var man förkyld då, jag vaknade i morse med feber och kände mig halvt döende men nu 1 ipren och en morgonpromenad senare så känns det lite bättre så det blir jobb årets sista arbetsdag men sen blir det nog nyår i soffan :(  Jag hade precis kommit igång bra med träningen och så bir man sjuk !!!!! Åhh vad less jag blir. men nu ska jag göra allt för att bli frisk fort så jag kan träna igen.  Martin känner sig inte heller riktigt pigg men jag håller tummarna på att han ska klara sig, just nu är det väldigt mycket jobb åt honom så han kom hem 22,30 och åkte 06,30 så smittrisken borde vara ganska liten.

ha en bra dag


Onsdag


Idag har jag  börjat att känna mig lite förkyld :( Det började på eftermiddagen då jag kände lite ont i halsen men nu känner jag mig ganska hängig så jag ska göra allt ikväll för att det inte ska bli värere, det blir juice, whiskey och vila:)

De här kom med posten idag så jag har lite att titta i när jag ska vila:) Jag börjar längta lite till våren när man ser massa vår kläder. Men våren komme refter vasaloppet och fram till vasaloppet ska man åka massa skidor :)

En trött vove som mådde lite dåligt imorse men nu mår hon bättre

Idag har den kommit min nya telefon väldigt liten och söt

Ha en bra kväll


Tisdag

Vi tror att Roxy har börjat att löpa så nu blir det liten paus med dagis och ett massa pusslande för att få till det men den här veckan har vi fått till det bravhon kommer att vara med Martin på jobbet:) Hon älskar att vara med han på jobbet så hon är väldigt nöjd med det


en nöjd men just nu ganska trött vove vi har åkt 6 km skidor:)

Efter jag kom hem från jobbet blev det en snabb middag och sen lite skidåkning vi åkte två varv på sollerön golvbanan ca6 km. Det känns som all träning är viktig just nu så jag försökte trycka på lite extra för att träningen skulle bli så effektiv som möjligt :)

Ha en bra dag


Måndag


Idag kom äntligen ett blombud som skulle kommit innan jul den här fina blomman fick jag ifrån MArtins jobb :)

de här fina sakerna finns på jotex.se jag fick en katalog därifrån idag , nu börjar man bli lite sugen på vår färgerna;)

idag efter jobbet blev det en löptur med Martin och Roxy det kändes sådär men jag hade inte förväntat mig så mycket annat.

Ha en bra kväll


Telefoner


Mitt mobil abonemang har gått ut så igår förälängde jag det, och då kan man välja att skaffa en ny mobil så nu har jag skaffat en sån här, Martin har en Iphone men jag tycker den är lite stor så nu ska jag testa med denna. Jag har noll intresse av mobiltelefoner så jag har ingen aning om den är bra eller inte den duger nog väldigt bra åt mig. Det bästa med den var att det ingick spotify så ev blir det att köpa några högtalare man kan koppla ihop den med för att lyssna på det hemma.

Idag känner jag mig mycket piggare än igår så idag ska jag försöka få till lite träning efter jobbet:) Vi får se vad det blir i värsta fall blir det en löptur men jag hoppas det ska gå att få til lite skidåkning.

ha en bra dag


Söndag

Idag har jag bara varit hemma och tagit det ganska lugnt två promenader och lite städande jag känner mig inte jätte pigg jag hoppas verkligen att det inte är någon förkylning på gång...... Martin har testat sin nya alpina utrustning på Gesunda berget, han var väldigt nöjd med utrustningen :)


Roxy från skidturen på julafton hon väntar in matte :)

fredrik och Hanna på julaftonens bobåkning

Imorgon är det jobb igen det var en kort och intensiv jul i år:)

Ha en bra dag


Julfirande

Nu är vi hemma igen efter julfirande i Uppsala och på Sollerön samt ca 60 mils bilåkande. Våran tur till Uppsala i torsdags började med att vi efter ca 2 mils biltur fick vända då det vid Lundbjörkarna skett en stor bilolcka där två bilar krockat och 7 personer var skadade, vi kom ca 45 min efter att det skett men det hade inte fått ur alla ur bilarna så vägen var avstängd ca 1 timme till så då vände vi och åkte över mora istället. Jag hoppas verkligen att det gått bra för alla inblandade den bil som jag såg var totalförstörd.


Freja som tomtenisse:)

Julmiddag

Detta är det jag äter av julmat jag gillar inte sill.

Pappa som presentutdelare vi hade ingen tomte. En trött Roxy.

Roxy har fått en julklapp av Hanna , Fredrik & Freja

Hanna och Freja med ny filt från moster :)


En trött Freja med två nöjda föräldrar

mamma och mormor

Alla tittar på granen so hade vält under natten pappa satte fast den med en ståltråd i gardinstången så att den inte ska välta igen.

Ikväll har det varit julfirande på Sollerön där var det en tomte som kom :))

Alexander tyckte att det var väldigt kul med alla paket:)


Massa god mat har vi fått

Alexander lekte med bilar och var nog piggast av alla ikväll;)

Nu ska jag gå och sova tack för alla julkort, presenter och trevligtsällskap:)

God natt


Jul

Nu är det jul:) Här är det väldigt fint julväder -17grader och klart väder. Martin och Roxy har åkte lite skidor jag och pappa tog en promenad.


Martin med Freja som är en liten tomtenisse idag ;)


Moster  med Freja:))))

pappa på promenaden


Vi har även kört en hel del bob, väldigt kul en så lär vi köpa:)

Nu blir det jullunch
God Jul


värmebölja :)


Nu har vädret slagit om -14 är det nu och det känns såååååå skönt nu kan man äntligen vara ute som vanligt igen :)))

jag har börjat packa vi ska såklart ha med alla skidgrejer till Uppsala för de har ju mer snö där.

:-)


Om jag inte bloggar något mer innan jul så får jag önska er en riktigt God Jul, och kör försiktigt ni som ska åka någonstans.


God Jul


istid

Jag tror att det har kommit en ny istid idag var det -32 på ett ställe jag passerade på vägen till jobbet (vid flygflätet i Vinäs) här hemma hade vid -26 nu är det bara -21 så det går kanske mot varmare tider.


en vove som inte vill ut och gå idag har hon mått lite dåligt så idga har hon varit med Martin på jobbet.

imorgon har jag lite sovmorgon sedan blir det lite jobb och sen ska vi åka  och fira lite jul i Uppsla jag längtar verkligen till att träffa Freja och resterande  familj.

Nu ska jag se bonde söker fru

ha en bra kväll


- 21

Nu är det kallt igen - 21grader har vi nu, jag blir lite less på dte här kylan för det går ju inte att träna :( Jag skulle verkligen vilja åka lite skidor hoppas det blir varmare imorgon:)Jag har plockat fram lite tomtar:))


Nu ska jag slå in lite julklappar snart är vi klara bara två saker kvar.

Ha en bra kväll


Födelsedagsfirande


Nu har vi varit på middag  hos Martinsföräldrar Martin har verkligen blivit firad av släkt, vänner och kollegor.


Presenter från Martins kollegor

Massa kul kort som kom med posten några är ljudkort med väldigt roliga ljud:)))

Han hade även fått ett paket medans vi var bort på middag massa god choklad från Mikael, Jennie och Theo stog på våran trapp när vi kom hem:)

Nu ska jag slå in lite julklappar,
Ha en bra dag


Måndag

Martins tårtbakande gick väldigt bra igår jag glömde dock att ta en bild på den färdiga tårtan :( Imorse firade vi honom lite han har redan fått sina paket då det varit saker hnn måste prova ut men imorse fick han ett litet paket från mig och Roxy (en pyamas) vi sjöng dock ingeting, jag tror det räknas mer som en bestraffning ;)


Nu har vi pyntat klart granen, vi har tjuvstartat lite men  vi kommer inte vara hemma så mycket över jul så då tycker jag det är ok att tjuvsrarta lite.


Roxy var väldigt trött igår efter hennes ca 1 mil långa skidtur så hon sov hela dagen, det är kortet är dock taget nu på morgonen då hon vilar efter morgonturen.

Nu blir det jobb och sedan julhandel

Ha en bra dag


Söndag

Det snöar och snöar jag tror det är fjärde dagen i rad som det snöar.


Vi har hittat våran julgran :)Efter julgrans letande åkte vi till Gesunda och åkte skidor vi åkte ett spår som går runt Gesunda berget ca 8 km är det vi åkte bara ett varv då jag kände mig sliten och även Roxy var trött Martin hade gärna kört ett till;)

Det var väldigt fina spår de var nydragna i morse sen var vi även hellt ensama i spåret :)
Just nu håller Martin på och bakar en tårta som han ska ha med sig till jobbet imorgon han vill göra den själv så jag är bara med som assistent:)))Han är en väldigt fokuserad bagare .

Nu ska jag leta på allt pynt till julgranen.

Ha en bra dag


30 årskalas

Imorgon blir Martin 30 år !!!! Men igår var kalaset:)


Alexander var paket öppnar assistent

en av mina smörgåstårtor denna var med kött

Den andra som var med skaldjur och lax.


Martin med tårtan, Anita har väldigt kul åt sin kamerman insatts där hon höll i avtryckare och tog väldigt många kort samtidigt :)

Alexander gillade inte smörgåstårtan men den andra tårtan gillade han väldigt mycket han gilade även ljuset:)

Martin fick väldigt fina presentersom han är väldigt nöljd med en grill, vinglas, glöggmuggar, glögg och alpina skidglasögon.

Igår var vi 10 personer vilket är precis vad som går att vara vid matbordet det ska bli väldigt kul när utbyggnaden är klar och vi kan ha ett stort matbord där alla rymms på ett kanske lite bekvämare sätt än nu :)

Nu blir det skidåkning och hämta en gran :))

Ha en bra dag


Lördag

Det snöar och snöar jag har skottat som en tok. Imorse var vi ute och skejtade på vägen Roxy tyckte det var väldigt kul och sprang som en tok.


Det var full fart på henne nu på eftermiddagen med, här har hon hittat något väldigt spännande under snön.

Så här såg ut hon ut när hon nosat klart:)

bara massa bus

Martin har satt upp några till spröjs

Så här ser det ut inne i huset snart går det att sätta på värmen nu har vi hållt på i ca 5 månader med byggnationen.


19 Juli vara dagen vi började med våran bynnation det är imorgon för exakt 5 månader sedan


dag 2 på byggstarten

1 månad efter, 19 Augusti

20 augusti


18 september plattan på plats

21 september första väggen rest :)

22 september

30september takstolarna  lyfts på


16 Okober ca 3 månader efter byggstarten


17 oktober taket nästan klart

20 oktober


25 Oktober

29 oktober

2november

5 november¨


19 november ca 4 månader efter byggstart


25 november

17 december

Det har hänt en del på 5 månader :)))

Just nu håller vi på och förbereder lite inför Martins 30års kalas  det är hans närmsta släktingar som kommer vi blir nog ca 10 st. Vi ska äta smörgåstårta som är Martins favorit mat;)

Ha en bra kväll


fredag

Igår var det julfest med jobbet  vi var och såg Midvinterblot på Tomteland en bra show men maten och upplägget var sådär.  Jag fick gå upp på scenen och sitta på en gunga medans en viking sjöng en sång:) Det var väldigt kul mina kollegor tyckte nog det var ännu roligare som fick se allt från håll. 


Ett kort från en av mina kollegor på mig och vikingen.

kolla länken för mer bilder på showen den är verkligen sevärd.
http://www.tomteland.se/midvinterblot


Roxy på våran promenad nu börjar det bli lite mer snö här det har nog kommit ca 2 dm de senaste dagarna.

Så här mycket snö är det nu:)

Idag har jag slutat tidigt men det har varit väldigt mycket att göra här hemma så det blev inte så mycket vila. Imorgon blir det kalas för Martin samt byggnation och skidåkning.

Ha en bra dag


Torsdag

Nu är det bara - 4 och så snöar det lite :)) Vi skulle behöva lite mer snö så jag hoppas det kommer en del nu. Imorse var Roxy väldigt pigg på morgonpromenaden hon sprang och studdsade, jag tror hon är glad för att det inte är så kallt.

Det har varit en väldigt intensiv vecka så jag längtar tills lite sovmorgon på lördag. Nackdelen med att åka bort är att man kommer lite efter på jobbet och hemma så det blir ganska stressigt veckorna efter så just nu känns det som att jag inte vill åka bort nå mer för det blir så mycket att ta igen:( Fast det blir nog lite extra mycket när det är jul.

I helgen blir det byggnation på huset, 30 årskalas och förhoppningsvis en del skidåkning, sen måste jag köpa klart alla julklappar. Jag gillar inte julhandeln för det är så mycket folk i farten så alt tar dubbelt så lång tid som de brukar. 

Idag var jag lite negativ, jag ska bättra mig tills imorgon:)

ha en bra dag


Onsdag

Igår var vi och bowlade med jobbet jag är verkligen väldigt dålig på bowling :( 137 poäng på två omgångar :(((


De lottar ut smällkarameller varje dag på dagis och idag hade Roxy turen att vinna en :)

Väldigt god var den tydligen.

Imorgon ska jag på julshow på Tomteland, den har fått bra beyg så jag hoppas att den är bra.

Nu ska jag se bonde söker fru, ha en bra kväll


Tisdag


Ridningen igår gick ganska bra jag fick rida min favorit Larry:)) Det var dock en stor flistugg där som malde ner massa ris i konteinrar, det ljudet var inte så kul att höra i en timme sen gillade inte hästarna det heller. Jag är dock väldigt imponerad av hur bra hästarna tog det, Larry slängde sig åt sidan en gång när vi var i hörnet närmst maskinen annars hände ingenting, väldigt coola hästar :) Det var bara -10 när jag red en riktigt behaglig temeratur nu är det tyvärr tillbaka på -20:(

Jag och Larry i våras, jag ska ta med kameran i vår igen när det blir ljust, nu är det paus med ridning tills 29  januari alldeles för långt uppehåll tycker jag men så är det.

Idag blir det bowling efter jobbet, jag är  väldigt dålig på att bowla men jag ska göra allt för att slippa bli sist ;)

ha en bra dag


Byggnationen
Så här ser det ut inne i den nya delen de håller på  i taket och förbereder för isolering.
MArtins pappa har varit här och slitit i det kalla vädret nu har det blivit lite varmare - 10 grader är det nu:)

Ikväll blir det ridning jag hoppas jag ska få rida Larry.

Ha en bra kväll


Lucia

Idag är det Luciadagen jag ska titta lite på tv vid 7 så jag får se en lucia :)  När jag gick upp i morse var det -23,5 grader och Roxy vägrade att ut och gå så det blev en kort morgontur så nu fick jag ganska mycket tid över på morgonen. Vi känner fortfarande av tidsskillnaden lite så man är lite extra pigg på morgonen och lite extra trött på kvällen.

Idag är det avslutning på ridningen och jag håller tummarna för att det ska vara lite varmare då.

Igår avklarade jag mitt första skidpass för ssongen 1 mil åkte jag i -15 grader det känndes väldigt kul och kroppen kändes pigg, idag känner jag dock av lite träningsvärk. Vi bakade även tunnbröd igår nu har vi verkligen börjat få in hur vi ska göra:))

Den här veckan kommer att bli hektisk med ridning, bowling, julfest, 30 årsfest, julhandel och massa jobb, men det blir nog en väldigt kul vecka.en slö apa

Ha en bra dag


Söndag

Idag är det riktigt kallt här igen -18 grader, vi hade tänkt åka skidor men vi får nog vänta  tills eftermiddagen.


tredje advent snart är det julIgår hade vi middag men Jennie, Mikael och Theo. Mikael är en nybliven 30 åring :)) Och snart får han sällskap av en till nästa måndag blir Martin 30;)
Theo var en väldigt glad kille igår han hade tyvärr råkat ramlat in i vardagsrumsbordet tidigare under dagen så han fick ta en liten tur till akuten men de verkar inte ha påverkat humöret något :)

Theo i pyamas men absolut inte redo för att sova 21,40 höll han igång till sen somnade han:)

Nu ska jag åka till Martins mamma och baka tunnbröd sen hoppas jag att det ska bli premiär på skidor.

Ha en bra dag


Lördag

Idag har jag haft en fixar dag handlat, städat, tvättat och julbakat lite :)) Nu är det inte många dagar kvar til jul, jag börjar känna lite panik då jag ligger efter lite i julklappshandlingen......  Men jag hoppas ska lösa detta problem under veckan. Martin och hans pappa har varit uye och byggt hela dagen jag ska ta lite kort på byggnationen imorgon så ni får se vad som hänt.


Lite julgodis som jag gjort idag

En trött vove som bara vill vara inne och sova.

Nu blir det middag med en nybliven 30åring och hans familj ;) (Mikael, jennie & Theo)

ha en bra kväll


mer kort.....

Nu har jag avklarat första arbetsdagen efter semestern, det känns skönt med bara en arbetsdag denna vecka en liten mjukstart:)))Martin snorklade bland massa fiskar :)

Jag matar fiskarna medans Martin snorklade de fick banan:) Jag tyckte att det var för många fiskar för att det skulle kännas kul att bada bland dem jag var i i ca 1 minut.Chicken island visst ser det ut som en kyckling

Jag sitter o smsar på den Indiskaresturangen där vi blev dåliga av maten, den var dock väldigt god.

Det var inte så myckt julpynt endast denna


en bild från våran morgonpromenad

en fin apa. Den var lite trött och somnade nästan på sin gren.

Det är lite skillnad att komma hem -17 är det just nu i Thailand var det ca +25 varje dag.

Nu ska jag se idol avslutningen, Ha en bra kväll


Hemma igen

Nu är vi tillbaka på Sollerön, imorgon är det dags för jobb igen:)


Första dagen i Tahiland:)När man gick under dessa stolpar sprakade det, vilket inte kändes så jätte säkertJag fick manikyr tyvärr ramlade de mesta bort efter en dag

Martin vid en resturangbåtMartin på Chicken ön

Jag åt vårrullar nästan varje dag

En hund som jagade aporna
Sista middagen


Så här fint väder var det på flygplatsen när vi skulle åka hem :((((

Nu ska vi packa upp lite vi har även tyvärr fått stopp i ett avlopp så det är en del att fixa här hemma.....

ha en bra dag


Sveige

Nu har vi kommit till Uppsala efter en 11.30 h flygtur:) Så nu är vi lite slita men imorgon är vi på g igen

Martin på en av våra promenader  imorse när vi åkte hem  var det för första gången på hela veckan sol......Martin och en ny kompis ;)

Jag med några nya vänner ;)

Nu blir det mys med Roxy som vad väldigt glad att matte och husse kommit hem igen fast hon har haft det väldgt bra här med mamma o pappa.

Ha en bra kvällkrabi stad

Idag har vi haft en egen taxi med chuffor som skjutsat runt oss massa han var valdigt duktig pa engelska sa vi fick reda pa massa kul saker. (annars ar en del valdigt daliga pa engelska har) Vi akte till olika  shoppingcentrar samt vi besokte karbi satd tyvarr sporegnade nar vi var i staden sa vi var mest inne i en stor butik men det var en kul uttflykt och vi fick se lite mer av omgivningen har. Det ar dock lite obehagligt att aka bil pa fel sida om vagen:)  Nu ska vi ut och ata lite middag  sen ska vi planera vad vi ska gora varan sista dag, nu ar det bara en dag kvar vi haller tummarna for att i alla fall fa en dag sol:)

Ha en bra dag

Mandag

Det kanns valdigt skont att ha semester och slippa ga upp tidigt en mandag morgon :)

igar var vi ute pa nagra oar, chicken island, podaisland, tupisland och railey beach. Vadret var valdigt fint pa morgonen men belv tyvarr samre under dagen. det basta med gardagen var att vi blev guidade till ett valdigt fint snorlingsstalle dar man kunde snorkla med 100talsfiskar vilket Martin tyckte var jatte kul jag tyckte att det var lite manga nargangna fiskar men det var kul att se fran baten.   det samsta med gardagen var att vi at indsikmat till middag som var valdigt god men vara magar gillade inte den sa natten har inte varit sa bra men nu ar vi pigga igen .

 idag ska vi aka till Krabi stad for  idag ar det inge bra vader, det ar lite ironiskt med vadret att vi lyckats ha daligt vader i snart en vecka men sa ar det ibland vi har haft det valdigt bra anda.

En av de roligaste sakerna med resan ar vara morgon turer dar vi gar en sk monkey trail, aporna ar  valdigt roliga att titta pa de hittar pa massa kul saker  samt att man kommer de valdigt nara, ni ska fa se massa kort sen.

ha en bra dag

forts

Det ar inget riktigt bra vader idag det sag ut som det holl pa att bli battre men nu regnar och blaser det. Idag pa eftermiddagen var vi ute pa en promenad dar vi traffade pa massa apor de ar oradda for manniskor sa de satte sig brevid ens fotter en valdrigt kul upplevelse det var aven en hund som jagade aporna, han fick aldrig tag pa de utan det var mest som lek, valdigt roligt att se.  Imorgon fyller den thailandska kungen ar, vilket ar en stor handelse for thailandarna da han ar valdigt omtyckt sa vi for se vad som hander:)

Det ar ganska lite turister har just nu sa thaliandarna ar som galna efter en nar man gar bland alla shoppingstand:(

Snart ska vi ata middag vi ligger 6 timmar fore.

Ha det bra

Ao nang

Vadret ar fortfarande inte bra men vi tror vi hittat hur man ska gora man ska aka ut till oarna som finns runtom :) Igar akte vi bat till tva stycken oar och dar var det mycket battre vader en av oarna hette chickenisland den andra hette Poda. Under ett lite tag i gar pa batturen hem var det for forsta gangen bla himmel :))))) Idag ar vi pa hotellet vid poolen och ahr ar det mulet dock inget regn an sa lange vi brande oss en del igar  sa det ar ingen ide att aka till nagon o idag . Men imorgon ska vi nog aka ivag en tur igen.

 Vi har hunnit med en del shopping, Martin har fatt massage jag har fatt manikyr och pedikyr sa vi har det ganska bra trors konstigt vader. Thilandarna ar valdigt fundersama  over vadret det har aldrig varit sant har vader den har perioden tidigare.

Ha en bra dag


Thailand

Nu ar vi framme resan hit gick bra dock lite seg 10 timmar o 30 min tog den. Nar vi koma fram sporegnade det har och det gjorde det under hela gardagen tyvarr. Idag ser vadret sa dar ut det  ar mulet och har regnat lite jag hoppas verkligen att det blir finare framover sa vi kan sola  och bada.

Vi ar valdigt nojda med hotellet och maten har, vi har aven testat hotellets gym som var sadar men det fungerar.
 Imorse gick vi en langpromenad dar vi sag nagra apor :)

 Ha det bra

RSS 2.0