Uppsala

Nu är vi i Uppsala och är snart redo för att åka :) Här i Uppsala är det väldigt mycket mer snö samt just nu snöar det jätte mycket, jag hoppas det kommer lite mer snö hemma man får samma vinter känsla som här. Det är jätte fint med all snö i träden.  Det känns lite konstigt att man om ca 1 dygn kommer attbligga vid en pool;) men det ska bli väldigt väldigt skönt med semester.

Ha en bra dag

-20

Idag är det riktigt kallt här -20 grader Roxy ville absolut inte gå morgontur imorse så vi fick halvera den och nu ligger hon vid elementet för att bli varm :)))Nu ska vi bara avklara sista arbetsdagen sedan är det ca 1 veckas semester :))))
 Vi får se hur mycket bloggande det blir från Thailand.
Ha en bra dag


Rea fynd :)

Martin har varit i Gesunda och fixat till sina slalompjäxor på Björns shidshop, där hade de även utförsäljning av vallor 10 kr/st gissa en som handlade som en tok :)))


120 kr kostade allt detta och ni som är lite mer vallakunniga ser att han även lyckats köpa en pulvervalla för 10 kr !!!!!! ( dessa brukar kosta nästan 1000 kr annars)


Just nu håller vi på att slutför packningen, på tisdag bär det av :))) Vädret ser sådär ut i  AoNang bara massa regn men vi får hoppas att de har fel.

Ha en bra kväll


Söndag
Så här ser spröjsen ut från lite längre håll

Idag har vi varit på bygghandeln och lämnat igen lite isolering som blev kvar, det här är vårat golv som vi ska ha i hela den nya delen.

Roxy springer som en tok på bygghandeln hon älskar att vara där

Ungefär en sån här duschörna blir det i badrummet fast bara en dörr

Ett fint badkar fast vi vill nog ha ett för två

I badkaren låg det gummiankor gissa en som lyckades få tag på en sån.......


såna här innedörrar ska vi ha

en helt galen hund


Massa olika skjutdörrar :)


Roxy vet vart kakorna finns det blev dock ingen idag eftersom hon endast får äta hundmat, natten har gått bra det var tydligen lugnt för magen att äta talgboll:)

Nu blir det en promenad nu har blåsten minskat och det är bara -7 så nu känns det riktigt "varmt" ute:)

ha en bra dag


Spröjs
Här har några av spröjsen kommit upp:) Det var dock väldigt kallt så det blev inte så mycket ute jobb idag:(
Jag har pyntat lite ute :) Jag ska köpa lite nya sladdar imorgon det behövs en del för att få till det, de flesta sladdar vi har används i byggnationen.

Idag har Roxy ätit en talgboll  hon som bara ska äta sitt torrfoder just nu har alltså tryckt i sig en hel talgboll!!!!  Så vi får se om det är någong som kommer må dåligt inatt.....Hon passade på när husse stog och tittade på huset, då hoppade hon upp och tog en talgboll i min fågelmatning.

Idag har vi varit vid Gesundabegert och kollat på alla alpinaskidåkare vi var där för att kolla om det var öppet i skidshoppen, det var det, de var väldigt mycket skidåkare där uppe :)

Nu ska jag packa lite, ha en bra kväll


Lördag


Igår pyntade jag lite inne och nu håller jag på ute men det gick åt skogen för en ljusslinga gick sönder efter att jag hållt på i ca 30 min att få upp den:(((((


Det gick sådär med glasyren det ser ut som en 5 åring skrivit :)
 
Igår kväll limmade vi spröjs:)


Idag har vi börjat satt upp de det går tyvärr sådär då det blåser och är -10

Nu ska jag åka och köpa en ny ljusslinga

ha en bra dag


Fredag


Nu är det bara en arbetsdag kvar tills det bär av till Thailand, på måndag ska vi jobba sen åker vi :) Tyvärr så har jag blivit förkyld jag ska göra allt ihelgen för att inte bli sämre jag vill verkligen vara frisk tills vi ska åka. Under tiden vi är borta kommer bygget att fortsätta framåt Martins pappa  ska vara här och arbeta så det ska bli kul att se vad som hänt medans vi varit borta :)ihelgen blir det att julpynta och att hålla på med bygget ikväll ska vi limma spröjs så att vi kan sätta upp dem imorgon:)))

Ha en bra kväll


blåst

Det blåser fortfarande och idag är det -8 så nu är det inte alls kul att vara ute.


Roxy på morgonpromenaden hon hittade en väldigt fin pinne :)

Huset från baksidan


Just nu jobbar Anders inne med att sätta plast samt sätta upp reglar.


Ha en bra dag


Onsdag

Det är sådär med halsontet det känns fortfarande lite men det har inte blivit sämre så ivkäll blir det mandariner och te ev en whiskey till:)

Idag har jag bakat och städat  sen har jag och Roxy varit ute på en långpromenad i halv storm, det blåser och yr massa snö här, riktigt skit väder.


Brownies har jag bakat de blev inte lika goda som mammas men hellt ok

Idag skulle jag hämta ut Roxys medicin då var den slut så inte förrens imorgon kväll kommer hon få den :(tjuvstart men julpynt på kontoret;)

HA en bra kväll


halsont

just nu sitter jag och dricker whiskey för jag har börjat få ont i halsen:( Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu när vi snart ska åka. Jag hoppas det hjälper med whiskey jag gillar verkligen inte whiskey men ibland hjälper det vid halsont så just nu sitter jag och plågar i mig det.


Så här ser det ut på baksidan av slussen nu när dörren och fönstret kommit in

Idag har Roxy och Martin varit hos vetrinären i Falun, Roxy har magkatarr kom de fram till, de gick igenom alla prover vi gjort i Mora samt de gjorde ett ultraljud på henne. När de gjorde ultraljudet var de tvungna att raka hennes mage så nu har hon en nyrakad mage så nu blr det att använda täcke lite mer när man är ute. Hon har fått en medicin som hon ska få 3 gånger om dagen den första veckan samt att hon ska äta en speicell allergimat i ca 3 månader. Maten är väldigt lättsmält för magen men innhåller allt viktigt hon behöver få i sig så  hoppas vi detta ska ge resultat.  Hon kan ha drabbas av magkatarr antingen av stress eller att hon ätit något olämpligt, vi ska minska ner lite med dagis så hon får vara hemma mer och ta det lugnt.

Ha en bra kväll


Tisdag

Nu har jag börjat packa lite eller jag letar mest grejer just nu jag har efter en heldel letande lyckats hitta min snorkel :) man har inte direkt någon användning av den i poolen men om man vågar bada i havet så finns det säkert massa fina fiskar att titta på;)

Mitt mål är att packa så lite som möjligt så jag kan shoppa så mycket som möjligt:)

Jag har tjuvat lite och tänt julbelysningen i köket

Imorse var det -12 grader men nu är det bara  -6,5 så det går mot varmare väder..... Vi var uppe och tittade på Gesundabegret igår troligtvis är det åkbart där ihelgn det var väldigt myket mer snö där säkert 3 gånger så mycket som på Sollerön fast det är så nära.  Martin är väldigt laddad att testa sin alpinautrustning så vi får se när hans premiär blir.

Ha en bra dag


Pool

Ojojoj vad de skriver om alla maneter i Thailand, det blir nog bara bad i poolen;)

Idag har det sista fönstret kommit in i huset nu är det bara en balkongdörr kvar sen är alla fönster och dörrar inne :)))

Idag har det inte blivit någon ridning för mig för jag har mått ganska dåligt jag trodde att jag höll på att bli magsjuk men nu mår jag bättre så vi får väll se hur det slutar.

Nu har kylan börjat kommma - 10 har vi just nu, så nu är det skönt att elda lite i kaminerna.

Ha en bra dag

Måndag

Idag fungerar det bättre så nu går det att lägga ut bilder.


Jag har julpyntat lite mer i den nya delen :)

Nu är det färdig isloerat jag mår dåligt av att se den här bilden med all isolering, det kliar bara jag ser isolering just nu.Jag är nästan klar med allt pyntande inne inför första advent så i helgen blir det att pynta ute och skaffa en adventsgran:)  Igår var Eva och Joakim här  då bev det premiär av årets första glögg, vi drack alkoholfri glögg en som hette blåbär & lingon samt en som hette äpple & kanel väldigt goda båda två :) Jag gillar alkoholfri glögg bättre än den med alkohol, jag har kvar en hel del glögg från förra året så jag behöver inte köpa så mycket ny i år.

Imorse på morgonturen såg jag ocg roxy 9 rådjur som låg och sov tillsammans, när jag lyste på de med pannnlampa såg jag 18 ögon lysa mot mig gissa om jag blev lite nervös.

Nu blir det jobb ha en bra dag


Söndag


Idag har jag bloggproblem det fungerar inte att lägga ut bilder :( Vi har isolerat klart idag, nu är jag väldigt less på att isolera samt att de ska klia överallt. Isoleringen är verkligen inget kul material att hålla på med vi har tydligen en isolering som sa klia lite jag hade nog inte klarar av den isoleringen som kliar mer för jag har stått i duschen väldigt läge för att det skulle slita klia. Sen har jag även andats in en hel del så nu går jag och hostar hela tiden.

Nu bli tv-soffan resten av kvällen

Ha en bra kväll

isolering....


Nu har vi isolerat klart för kvällen det är riktigt tråkigt att isolera men det gick ganska bra ändå jag hoppas vi blir klara under morgondagen:)


Jag passade även på att julpynta lite men jag måste köpa lite nya lampor då ni ser att en del är trasiga

en arbetande Martin

Roxy var såklart med hon låg mitt i isoleringen och sov här på bilden håller hon på och skäller :)

Nu blir det soffan

Ha en bra kväll


Bus

Martin och Roxy startade Lördagen med väldigt mycket spring och bus med en av Roxys kompisar Agnes:)


Agnes är ca 1½ år hon tyckte Roxy blev lite våldsam ibland men annars var det full fart på båda två

en galen Roxy:))))

Medans de var ute och gick stog jag och sågade ved det tog ca 3 timmar att såga upp allt överbliviet virke en riktigt tråkig uppgift;(

Sedan har vi städat massa ute så nu är det välidgt fint ute mot var de var innan, ikväll blir det isolering och imorgon ska vi sätta ditt spröjsen på fönstrena samt ev hålla på lite med att sätta upp hängrännor. Det är verkligen bara massa jobb den här helgen men vi får snart vila upp oss i Thailand:)

Ha en bra dag


Fredag i dagsljus


Idag slutade jag tidigt så nu har jag äntligen kunnat ta lite kort :)

Så här ser det ut från famsidan

framsidan från lite längre håll + en av snickarna

Den andra av snickarna och Martins pappa på långsidan, nu är allt tak på

Baksidan det är ett fönster i slussen kvar att sätta in sen är det två st balkongdörrar som ska in, fönstert på övervåningen kommer ej att kunna sätttas in förrens vi river väggen in till huset för där sitter det fönstret så det dröjer ett tag


innefrån det är behov av städning på bygget vilket är min uppgift så ihelgen har jag en heldel att ta rätt på jag ska även såga lite ved av massa överblivet virke så det finns en hel del arbete i helgen:) Jag ska även försöka isolera lite och jag har även fått ett målningsuppdrag :)  Vi ska nog även försöka få ditt spröjsen till fönstrena ihelgen för vi är väldigt nyfikna på hur det kommer att se ut

Som ni ser har de under gårdagen flyttat byggnadsställningen till långsidan istället för vid slussen.

Jag och Roxy har varit på en promenad i dagsljus väldigt härligt det börjar dock bli ganska kyligt -11 är det nu.

igår var Roxy på dagis hon mådde då dåligt igen men idag har hon varit med Martins mamma och mått jätte bra jag tror inte Roxy vill vara på dagis så det blir nog att försöka få till en annan lösning som hon tycker bättre om.

Ha en bra kväll


Torsdag

Det här kortet är taget innefrån kontoret inget riktigt bra kort men man ser lite hur det kommer att se ut :)
I helgen blir det massa arbete för oss på huset jag ska nog städa och isolera sen får vi se hur långt de har hunnit ev blir det att göra klart taket. En av de roligaste sakerna med helgerna är att man får se huset i dagsjus så då ser man verkligen vad som hänt, jag slutar tidigt imorgon så då kommer jag få se det i dagsljus:))

Idag har jag fått både resfeber och julpanik  så jag ska nog packa  lite i helgen så jag ser om jag måste handla något innan resan, sen ska jag baka lite mer inför jul så det känns som den biten är klar. Nästa helg är  det första advent så det blir att se över alla ljusstakar i helgen :)))) Det är även julmarknad på Sollerön nästa helg.

Ha en bra dag


Korv.........

Idag kom våra grannar med en korvleverans gissa en som var överlycklig, ( Martin och även Roxy)

får vitlökskorv

idag har det kommit på tegel på sluss taket samt 2 till fönster har kommit in i huset:) Det går dock inte att ta några kort just nu men imorgon blir det mer kort.

Vi har haft riktigt kyligt här -11 imorse och nu är det -9 grader burrr nu längtar jag till värmen, det närmar sig med stormsteg :)

Roxy har jobbat med Martin idag och varor precis som vanligt men vi har nu pratat ihop med vetrinären så på tisdag ska Roxy och Martin åka till vetrinären i Falun och göra ett ultraljud för att se om de kan komma på vad som är fel. Det känns bra att få komma till Falun och träffa en ny vetrinär.

Vi har fått en inredningsbutik på Sollerön http://www.vitadrommarochchoklad.se/  det känns väldigt kul de verkar ha väldigt fina saker så det blir nog en tur ditt snart.

Ha en bra kväll


Fönster och bak :)

Idag har det satt in 6 st fönster :)


slussen och framsidan :)

Spröjsen ska vi sätta ditt när allt är klart

efter jobbet blev det lite julbak:) lussekatter och pepparkakor

En trött vove som inte mått bra idag på dagis, hon har varit väldigt orolig hela dagen på dagis och bara velat vara ute, hemma har hon varit precis som vanligt så jag vet inte vad det är för något så imorgon ska hon vara på jobbet med Martin jag hoppas det ska gå bättre.

Ha en bra kväll


Tisdag

Igår satte de panel samt läkt vid taket på slussen idag ska nog även taket på slussen på :) just nu är det bara papp och läkt där men idag kommer nog teglet på.
Igår satte de även upp snörasskydd på ena sidan av taket så nu slipper man få snö på huvudet om man går under huset :))

En trött vove, jag är extremt mörkrädd så imorse gick vi en konstig morgontur för jag blev rädd för massa olika saker så vi fick vända och gå lite olika svängar.

Idag känns det i kroppen att jag fick slita hårt igår när jag red:))

Ha en bra dag


Måndag

Nu har jag varit och ridit jag fick rida min favorit Larry igen idag gick det ganska bra vi fick till en del riktigt bra övningar det var länge sen jag fick höra "bra Linnea" så många gånger som idag :)


Den här roliga skylten åkte vi förbi igår den är en reklam till en älgpark

Jag köpte lite hyacinter i Uppsala som jag har planterat jag ska nog plocka lite mosa i helgen

Mina nya ridgrejer idag testade jag ett par av vantarna de var perfekta :)

Idag har det varit 3 st snickare här och arbetat så det har hänt skaer men det var lite för mörkt för att ta kort

Ha en bra kväll


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en kanon helg i Uppsala:)


Roxy har varit väldigt pigg och bussig under hela helgen

En av våra promenader i går


Ett av jakttornen som de använde under jakte igår

Två trötta och väldigt hungriga jägare igår kväll Martin åt och åt ;)

Mamma hade testat ett nytt recept hallonchessecake med kolasås väldigt god blev den.

Roxy på en sten


Det fanns några kantareller kvar

Idag har mamma och pappa bytt köksfönster

så här fint blev det utifrån

Nu ska jag packa upp lite jag har handlat riktigt bra ridvantar så nu kan det vara jätte kallt imorgon utan att jag kommer att frysa:)

Ha en bra kväll


Uppsala

Nu är vi i Uppsala här är det ungefär lika mycket snö som hemma:) MArtin och pappa är väg på en älgjakt mednas jag, mamma och Roxy har varit och shoppat sedan har vi varit ute på lite promenader emd Roxy. Roxy blev väldigt besviken i morse när pappa och Martin åkte hon ylade och studdsade så till slut fick vi ut och gå med henne för att hon skulle lugna ned sig;)

Mamma och jag har vait på Ikea och Hööks vi åkte även en sväng till Thuns (ett varuhus som har allt möjligt) det var tyvär enormt mycket folk på Thuns så där gav vi upp utan at handla någonting:( Det gick bätte på Ikea och Hööks även mamma shoppade på Hööks :) hon hittade nya vantar där.

För jägarna har det gått ganska bra två älgkalvar och ett vildsvin har de skjutit dock inte Martin och pappa utan några i jaktlaget, men de har sett två älgkor, de skjuter inga älgkor just nu för att försöka öka älgstammen.

Det blir kort imorgon då jag inte får till det på den här datorn:)

Ha en bra kväll


burrrrr

Nu känns det som det har blivit riktig vinter - 12 grader och vitt på marken :)


Martin har köpt ny skiddress :)


burrrrrrrrrrr, som ni ser har jag eldat en del nu är det 24 grader inne :)

Ha en bra kväll


Torsdag


Idag har jag haft sovmorgon :) Jag börjar inte jobba förrens kl 11, så vi har gått en morgontur i ljus:)))

Så här ser det ut hos oss just nu

Roxy som verkligen älskar snö hon studdsade fram hela promenaden

Jag har den här veckan fått ett till kusinbarn :)) En liten kille har kommit till världen, det känns väldigt kul vi börjar få en stor släkt nu.

Ha en bra dag


Snö


Idag har det snöat nästan hela dagen men det är inte så mycket mer än 1 decimeter :) Jag har fått skotta snö för första gången den här vintern :)


Idag har jag och Roxy storsädat, skottat snö och varit ute på en långpromenad:) Nu ska jag träna lite styrketräning medans jag ser på bonde söker fru, ha en bra dag


Onsdag
Igår köpte jag säsongens första julkaffe :)Igår kom taxfre katalogen :) jag har redan beställt lite på internet men det är alltid kul med en katalog :)
l

Ca 1 dm snö har vi fått inatt, Martin åkte i morse till Örebro och det var inte direkt plogat men de verkar gått bra så här långt nu har han kommit ner på saltvägarna så nu är nog det värsta över, en ganska dålig bildag för att åka fram och tillbaks till Örebro men så är det ibland.

nu ska jag åka till jobbet, ha en bra dag


Tisdag

Igår fick jag rida min favorit Larry det var dock -11 grader så det var väldigt kallt jag tappade nästan känseln i händerna så i helgen är det verkligen dags för nya vintervantar, någon av de här blir det eller kanske båda :)


 Igår kom det första fönstret på plats:)  nu är det bara 12 kvar och två altandörrar sen är huset nästan redo för vinter, det är lite kvar med tak och panel.

Martin var ute och isolerade medans jag red.

Nu är ena kortsidan klar isolerad:) Vi har sedan tidigare isolerat en långsida så vi är nog snart halvvägs då vi även ska isolera i slussen.

Nu blir det jobb, Ha en bra dag


Måndag

Idag var det kyligt ute  så vi gick en snabb morgonpromenad så vi skulle få upp värmen fort det gick sådär Roxy vill mest nosa överallt så det gick inte så fort :) Ikväll ska jag rida hoppas att det inte är lika kalt då.Dte är väldigt skönt med kaminen i köket det är väldigt trevlig att äta frukost och titta på  brasan

 Nu verkar läget vara bättre i Thailand:) Jag har sutit och tittta på bilde på Aonang samt vårat hotell på fritidsresor.se  imorgon är det 3 veckor tills vi åker :))))  Jag har som vanligt redan nu börjat få separationsångest över att vara ifrån Roxy hon kommer att vara hos mamma och pappa och ha det jätte bra men jag tycker att det är jobbigt att vara ifrån henne :(
Det ska bli väldigt skönt med sol och värme istället för mörker och kyla :)

Igår  kväll var vi ute och isolerade, vi ska köra lite kvällspass nu med bygget så vi kan åka iväg med gott samvete :))

Ha en bra dag


Söndag

Imorse testade jag en ny yougurt till frukost en utan tillsatser :) Den smakade sådär det finns lite andra smaker så jag ska testa om det smakar bättre.
Vi har varit på promenad med Roxy ( som nästan inte syns på bilden hon är kamoflerad) i Gesunda elljusspår

Sedan var vi och hätade våra förnster


Martins bror Erik kom och var bär hjälp vilket jag är väldigt tacksam för då jag fortfarande har ont i min armdet kommer att vara utan påliggande spröjs samma spröjs som vi har på de befintliga fönstrena.

Jag har spikat fast insektsnät så det inte ska komma in några fåglar nu tror jag att vi har fågelsäkrat huset men vi får väll se....


Martin har spikat klart panelen och satt fast den sista plåten på ena taksidan


Nu blir det lite mat sen blir det ev lite mörkerjobb.


Ha en bra kväll


Lördag forts


jag och Roxy har varit ute på två promenader efter löpturen en var i stålande sol den andra var i mörker ;)


Reflexselen på så ingen galen älgjägare skjuter fel, älgjägarna i Sverige har i år lyckats att skjuta 3 hästar !!!???? den ena hade till och med ett ljust insektstäcke så den jägaren måste varit halvblind........


Martin har snickrat på han har dock inte haft nån kanondag de mesta som kunnat gått fel har gått fel så det har varit en argsnickare;)


Vi har även haft lite besök idag Martins bror har varit och hälsat på sedan kom Martins moster och hans kusiner med familjer :)


Gustav, Stefan( pappa till Ida), Ida & Arvid  (Ida är bara 7 veckor )


Martins kusiner Anna ( mamma till Gustav & Arvid) Och Viktoria (mamma till Ida)

Martins moster Margareta och Bosse bakom Margareta står Nicklas (pappa till Gustav & Arvid)


Vi fick väldigt fina presenter

Jag har redan lagt kudden på plats, man får tjuvstarta lite med julpyntandet :)

Och jag har tänt ljuslyktan, idag ska man minnas alla som  inte längre finns med oss så jag har tänt massa ljus och skall tänka på alla som inte längre är hos oss.

 Nu ska jag vila resten av kvällen jag är hellt slut då Roxy sov jätte dåligt i natt.

Ha en bra kväll


Lördag

Idag är vi ute och bygger på huset jag och Roxy har varit ute på en löptur, det gick dock inge bra då vi inte vågade springa något i skogen då det är älgjakt, Roxy tyckte att det var jätte tråkigt så hon var som  ett ankare idag igen ;(


Martin sätter panelMitt ankare :)

ha en bra dag


Fredag

Idag jobbade jag kort dag fast idag var det kort dag för nästan alla:) Under gårdagen fick jag reda på att dte är inte så bra i Tahiland utan det är väldiga översvämningar där :((((((((

Så här står det på UDs hemsida just nu:

Phuket – Phan Nga – Krabi
Flygplatser öppna.

Ingen översvämning.

Möjligen risk för jordskred.

Och väder prognosen ser ut så här :

Phuket – Phan Nga – Krabi
30 – 60% regn, dock ej kraftigt, 1-2 meter vågor.


Så just nu känns det lite nervöst det är  ca 3½ vecka kvar tills vi åker så det hinner förhoppningsvis bli bättre, jag hoppas det blir bättre redan tills nästa vecka för då åker min kollega dit.


Igår när jag handlade köpte jag denna, jag tycker dock att vit choklad är lite för söt och så är även denna....


Efter jobbet var jag och Roxy ute och gick sedna städade vi lite ute på gården :)


Så här ser det ut innefrån tänk när man kan sitta här inne och äta middag :))


Alexander har varit på besök idag och kollat in byggnationen

Sen lekte han och Martin med bilar ett tag
Jag har mest bakat ikväll kokoskakor och morotskaka :) och nu håller jag på med skorpor.Ha en bra kväll


Torsdag

Den här helgen kommer det bli mest byggnation och förhoppningsvis lite träning, men nästa helg då bär det av till Uppsala :) Jag har tänkt shoppa lite saker till huset så allt finns på plats när det är dags att börja inreda:)))


HEMNES Dagbäddstomme med 3 lådor vit Längd: 211 cm Bredd: 87 cm Höjd: 86 cm Madrasslängd: 200 cm Madrassbredd: 80 cm
Dagbädd från Ikea en sån här vill jag ha på loftet :) Den känns dock som en av de sista sakerna jag kommer att köpa,det absolut första vi ska skaffa är ett matbord, Martin vill had det i ek medans jag vill ha det vita...............

       
ek bordet är från mio, det vita är från nisses en affär som ligger i västerås & smedjebacken.


Nästa helg blir det en tur till Ikea :) Martin ska jaga med Pappa så det blir nog jag och mamma kanske? som åker ditt. Sedan måste jag köpa lite ridgrejer så det blir en tur till Hööks

Produktbild Produktbild
sporrar & vinter vantar måste jag haen tröttis som ligger och snarkar brevid mig :)

Nu ska vi göra oss redo för jobb, ha en bra dag


Onsdag

Nu börjar taket på slussen att ta form :)


Anders på taket


Så här ser utsikten ut från andra våningen i vardagsrummet

Nu har det även kommit på papp

Idag efter jobbet blev det en löptur med Roxy och Jennie, Roxy var dock på sitt sämsta spring humör så idag gick det inte så fort då jag hade Roxy som ankare efter mig under största delen av turen den enda gången hon piggnade till var i elljusspåret då tyckte hon det var jätte kul. Hon är verkligen en humörsvove;)

Nu ska jag se bonde söker fru, ha en bra kväll


Min dag

Jag bloggar mest om min fritid men idag ska jag blogga om min vardag:)
Så här ser min vardag ut :)

jag går upp vid 5 varje dag äter frukost och går en ca 35-50 min promenad med Roxy sedan åker jag iväg till jobbet, jag gillar att ha gott om tid på mig på morgonen så jag går uppl ite tidigare än vad jag behöver bara för att slippa stressa.

Imorse i bilen på väg in till Mora

MoraPå Roxys dagis för att lämna av Roxy


Roxy gillar inte dagis så hon vägrar alltid att gå ur bilen om hon inte får massa godis :)


Vasaloppsmålet i Mora:)


Promenad från parkeringen till jobbet

Min arbetsplats, visst har jag en fin klocka :) Den fungerar tyvärr inte

Lunch time på väg till "Vi På hörnet"

Min lunch

vårat fika bord på jobbet, eftersom jag jobbar på bank så brukar vi såklart fika runt 3;)

Hemma igen mörkt ute såklart, idga har jag jobbat sent så idag var jag inte hemma förrens efter 19

Martin har gjort mat

Nu slöar jag med två andra slöisar

Sen brukar jag gå och lägga mig vid 22,30, så det här är en typisk dag för mig fast jag brukar träna mer än jag gjort idag:)

Ha en bra kväll


Tisdag

Nu går det äntligen att se lite av huset :) Jag gillar verkligen inte den här mörka årstider jag tycker solen hade kunna gått ner vid 22,00 jämt och upp vid 05,00 de hade varit det mest optimala för mig men man har inte direkt något val........


Så här ser det ut just nu framifrån, det känns väldigt rött men det blir nog bättre när foder runt fönster kommer upp:)
så här ser det ut bakifrån


och det är är från sidan mot vägen här har dte kommit på knutar:)

idag är sista dagen som Anders får hjälp av de andra snickarna på ett tag , de ska iväg på annat jobb. 

Nu ska jag göra mig klar för jobbet, Ha en bra dag


mörker

Inga bilder det var kolsvart när jag kom hem:( Men de har hunnit en bra bit jag ska försöka ta kort på morgonen istället för imorgon slutar jag sent så då kommer det definitivt att vara kolsvart.

Det var inge fel på Roxys urinprov så nu blir det Ultaljud i falun vi får se när vi får tid då det inte är akut kan man få vänta lite, just nu har jag en teori om ev magsår eller liknande då hon mår sämst på natten och då är det lägst emellan maten så ja tror det är något som försämras detso hungrigare hon blir.

Nu ska jag vila lite jag är hellt slut av att sovit dåligt i natt.

Ha en bra kväll


Måndag

Så var det måndag morgon igen idag har jag fixat ett urinprov från Roxy :) Det gick myclet lättare än vad jag trott Martin ska åka och lämna in det sen får vi se vad det visar. Inatt har Roxy sovit väldigt dåligt vilket betyder att jag inte heller sovit så bra så ikväll kommer vi nog vara hellt slut.

Idag är det ingen ridning för det är höstlov :( Det känns väldigt tråkigt jag gilar verkligen att rida så nu får jag längta tills nästa måndag. Då har våran grupp bakdag:) Vi måste baka något så att de kan säljas åt klubben, jag gilar inte såna här aktiviteter men mitt val var städa klubbstugan eller baka så valet var ganska lätt......

Just nu är det 4 snickare här ute så det ska bli välidgt kul att komma hem och se hur långt de kommit jag hoppas bara att man kommer hem innan det är mörkt nu när vi skruvat tillbaka klockan.

Ha en bra dag

RSS 2.0