Steg,steg,steg

Just nu jagar jag steg då vi just nu kör höstkampen via http://tappa.se">tappa.se på jobbet. Det är väldigt kul för man anstränger sig lite extra, vi sitter bara still på jobbet så man får anstränga sig för att hamna över 10 000(som är riktlinjen) varje dag.


Helgen

Den här helgen har vi varit hemma och tagit det lugnt. Jag ska vara borta med jobbet hela nästa helg så det var bra med en lugn helg.

Idag på eftermiddagen åkte jag o Olivia och tittade på min kollegas fina hästar:-) och vi fick även se hennes fina bebis-:) En av hästarna är en miniatyr häst, så den var perfekt storlek för Olivia hon kunde borsta den från marken:-)


Fredag

Det känns väldigt skönt med helg det har varit en tuff o hemsk vecka. Jag har inte sovit mycket för Olivia har varit vaken en del och sen har jag inte kunnat somna om utan då har jag funderat på det som hände Snasan. Jag åker förbi hennes hage varje dag och då är den tom och då kommer tårarna.

Igår hade vi vinprovning med jobbet så nu har jag lärt mig hur man provar vin. Här nedan är de vinerna som vi testade de var mest framtagna för att vi skulle känna skillnaderna än att de skulle vara goda.


Snasan

Igår fick jag det hemska beskedet att Snasan inte längre lever. Hon hade brutit sitt ben i hagen igår, ingen vet vad som hänt men det var samma ben som hon blev sparkad på. Så troligtvis blev det en spricka vid sparken som gått upp när hon trampat fel eller snubblat. Det känns enormt tragiskt att hon inte längre finns kvar. Jag hade precis kommit igång med ridningen och allt stämde med henne hon var den perfekta hästen för mig. Så det här känns jätte tråkigt hon är redan väldigt väldigt saknad.


Redo för semester

Om ca 1 månad åker vi till Teneriffa, Olivia har vuxit ur sina uv-kläder så nu har jag köpt nya:-) Nu är det bara nya badkläder till mig som fattas sen är vi redo:-)


Morgonmys:-)

I går flyttade vi ner våran träsoffa till köket, eller Martin o hans bror flyttade ner den jag tittade mest på;-) Martin har varit emot det under en längre tid men nu gav han sig så nu är den nere och det blev väldigt bra:-) Olivia älskar den så imorse åt hon välling där.


Svamp

Vi har tyvärr blivit förkylda allihop men Martin o Olivia är bättre idag, jag är sämre men jag blev sjuk senare. Olivia hostar massa på nätterna så det blir inte mycket sömn på nätterna.

Idag har vi varit ute o letat svamp, vi hittade ganska mycket.

https://cdn3.cdnme.se/1069607/7-3/pic_523ed220e087c35b0ed90f0f.jpg" class="image">


Retas:-)

Jag vet inte hur den här igelkotten tänkte när han valde att bo i Roxys hundgård;-) Nu ska vi försöka flytta den.

https://cdn2.cdnme.se/1069607/7-3/pic_523d898de087c30324ba57be.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1069607/7-3/pic_523d898de087c30324ba57be.jpg" class="image">


Bamse gympa

Idag har vi testat Bamse gympa Olivia gillade sakerna men blev lite rädd för alla äldre barnen det var mer anpassat för 4-5 åringar än för en 1,5:-( Om det hade varit mer anpassat för mindre barn hade hon älskat det men nu får vi vänta tills hon blir lite äldre.


Sparkad:-(

Idag när jag kom och skulle rida märkte jag direkt när jag satte upp att något var fel med Snasan. Hon hade släppts ihop med en ny häst idag och tyvärr upptäckte vi ett stort sår, hon har nog blivit sparkad:-( Så idag red jag i 5 min men jag borde ha upptäckt det när jag borstade.....så jag borde inte ha ridit alls.


Bakning

Nu har hela Sverige bakar börjat igen så nu har jag kommit in i en bakperiod;-)


Hästtjej:-)

Idag var hela familjen i stallet:-) ( inte Roxy hon var hemma och sov)
Olivia älskar alla djur så hon var överlycklig.


Fredag

Idag har vi fått den nya tvättmaskinen så nu är det bara att tvätta igen:-)

Snasan har en känslig päls hon har alltid ekemtäcke ute, när hon kommer in så vill hon tok klia sin rumpa, det ser jätte kul ut men det är nog ganska drygt:-(


teknik krångel som vanligt.....

Tyvär krånglar blogg.se som vanligt därför har jag inte kunnat blogga:-(
 
Det blir inga bilder för dessa är på telefonen, vi har haft en kris här hemma våran tvättmaskin har lagt av:-( Det tog 1½ dyg att få ut tvätten ur maskin och nu fungerar den inte. Den är bara 5 år men vi har redan lagat den 3 gånger så nu blir det en ny:-)
 
En sån här ska vi ha så förhoppningsvis kan jag tvätta igen i helgen:-)
 
Den här veckan har jag varit i Borlänge på utbildning och hunnit med att rida Snasan, det gick väldigt bra vi fick till längsta och bästa tölten hittills. I helgen ska även Martin o Olivia få rida lite:-)
 
Ha en bra
 

 


Lingonplockning

Igår kom även mina föräldrar hit så imorse åkte vi och plockade lingon. Martins mamma var med som lingon guide:-) vi hittade massa lingon så nu har jag plockat klart för i år.

Martin hade det väldigt bra i Irland igår tyvärr hade de massa krångel med resan dit så det får inte så mycket tid där som de planerat.


Trött....

Idag har jag haft en rörig dag vi hade personalmöte på jobbet så jag åkte och hämtade Olivia på dagis och sedan åkte jag in till Mora igen, sen hämtade Martin henne och nu har jag haft möte fram tills nu.

Inatt åker Martin till Irland och imorgon eftermiddag kommer Hanna, Freja o Hugo:-)


Förkyld

Nu har jag blivit förkyld:-( jag fick ställa in dagens ridning:-( Olivia är ganska bra i sin förkylning men jag är inte så pigg.....

När Martin kom hem idag åkte vi till Sollerö camping o lekte, jag var fotograf medans de sprang runt och lekte.


Lingon

Idag har vi varit ute och letat lingon inför nästa helg då Hanna, Freja, Hugo , mamma o pappa kommer för att plocka bär. Det gick sådär så vi får se hur det går nästa helg:-)

Nästa vecka är det mycket jobb o Martin ska till Irland med sitt jobb:-)


RSS 2.0