Snö

Den här veckan känns det som det snöat dygnet runt varje dag. Nu börjar jag få nog av allt snöande.


Förkylda

Förra veckan o ihelgen var Olivia förkyld och nu är det våran tur:-(  

I Måndags var jag och fick nya frön så nu är det lite bättre med smärtan. På måndag ska jag o Martin till mvc och gå igenom den förra förlossningen o göra en plan för den kommande. Jag blir nervös bara jag tänker på vad som kommer så jag undviker det men det kanske inte är en så bra strategi.

Ha en bra dag

Tjejhelg

Martin har varit hos sin bror i Västerås i helgen så jag, Roxy o Olivia har haft tjej helg en väldigt intensiv, så nu är jag helt slut:-) Tre timmars söm blev det inatt mest beroende på foglossningen:-( akupunkturen fungerade inte så nu ska jag köra på fröna igen.... Idag är det vecka 30, det känns som en evighet när smärtan är som värst men så fort bebisen sparkar så känns det värt all smärta.

Idag har jag o Olivia varit på dans hon var blyg som förväntat men vi ger det några veckor så tror jag att hon kommer älska det. Det var dock inget för gravida för det krävdes en del av föräldern så nästa vecka får Martin dansa.


Kalas

Idag har vi varit på kalas Martins pappa fyller år.

Jag fick akupunktur idag men det har inte hjälpt något ännu så vi får se om det fungerar.


Medicin

Nu är det dags igen med alla mediciner till Roxy de får inte tas tillsammans eller med mat så det är lite pyssel att få till det. Hon har inte löpt klart ännu så magen började krångla tidigare än vad den brukar göra det brukar dröja minst 1 månad efter löpet. Jag hoppas att det här ska fungera så hon slipper krånglet, hon har kronisk magkatarr, som bli värre efter löpet.

På onsdag ska jag testa akupunktur jag hoppas att det hjälper för nu är frönas verkan borta.

38+1

Olivia föddes i vecka 38+1 det blev lite fel i texten igår;-)


Snö

Idag har det snöat en del så idag har vi åkt lite spark. Det var dock ingen höjdare med foglossning men Olivia älskade det.

Idag är jag i vecka 29 det är inte så långt kvar nu Olivia föddes i vecka 28+1 och jag hoppas och tror att den här bebisen vill ut innan vecka 40.


Lördag

Idag har vi köpt en ny pulka Olivia har vuxit ur bebispulkan:-) Olivia gillade att ligga ner i pulkan.

Roxy löper så hon är ganska seg hon vill mest ligga i soffan under en filt.


Fredag

Nu har jag jobbat klart och hämtat hem mina favoriter:-) Olivia ville inte hem ifrån dagis, Roxy har varit hos Martins föräldrar i två dagar för Martin har varit borta med jobbet. Men nu väntar vi bara på Martin så är alla hemma igen:-)

Idag kom det nya fodralet till ipaden så nu ska den klara av Olivia;-)


Torsdag

Kontrollen i Tisdags gick bra bebisen mår bra och har fixerar sig och jag fick hjälp med min smärta. I tisdags tejpade barnmorskan fast två st " frön" i mitt öra dessa trycker på några punkter som gör att smätan ska minska. Jag trodde inte att det skulle hjälpa men det gör det så ca 50% av smärtan försvann.  Det var bäst hjälp första dagen men det hjälper fortfarande, fröna kommer troligtvis ramla bort under helgen så vi får se vad som händer då men nästa steg är att testa akupunktur om smärtan blir värre igen. Jag blev som en ny människa när smärtan minskade och jag kunde röra mig normalt igen:-)

Igår anmälde jag Olivia till dans vi får se vad hon tycker om det men hon älskar att dansa hemma så det borde bli populärt.Måndag

Den här måndagen blir en lång dag 2.30 vaknade jag sen har jag inte kunnat somna om pga foglossning, Olivia o en bebis som tränat karate:-) Så det blir nog en väldigt tidig kväll.

Idag är det -21 grader så nu är det vanligt januari väder jag gillar det här bättre än + 6 o regn.


Vinter

Nu har vi äntligen fått vinter snö o minus grader:-)


Fredag

Nu har jag jobbat klart för den här veckan Martin jobbar även imorgon så han har lite jobb kvar innan han blir ledig. Jag har haft huvudvärk sen i torsdags eftermiddag och har ont i magen o det känns som jag håller på att få feber så det blir en lugn helg. Jag ska på kontroll på mvc på tisdag vilket känns väldigt bra när jag inte mår så bra, man blir ju väldigt orolig för allt när man är gravid.

Idag bakade jag o Olivia semlor efter dagis, även fast man är trött lär man hitta på saker. Jag vill inte att hon ska bli lidande av graviditeten.


Vardag

Nu är det dags för jobb o vardag igen 10 veckors jobb sedan blir det över ett års föräldraledighet:-) Jag hoppas verkligen att jag ska kunna arbeta dessa veckor jag tänker ta en i taget . Martin o Olivia är hemma idag för dagis är stängt så jag slipper lämna på dagis idag.

Igår bakade vi pizza Olivia åt väldigt mycket deg men tyckte att det var väldigt kul.


Orsa Grönklitt

Idag har vi varit i Grönklitt för att få se lite snö:-) Martin har åkt skidor medans jag o Olivia åkt pulka o åkt skidor i ca 30 sekunder. Vi fick i alla fall sätta på henne skidorna men sen var det inge kul. Vi blev lite förvånade när vi kom hit o det var parkeringsvakter o väldigt mycket folk som stod o vallade de är tydligen Norrbärke Ski maraton här. Så vi fick massa att titta på o musik att dansa till.Vi lyckades även bli filmade av svt när Olivia hejade på alla skidåkare. Olivia somnade som vanligt 11.30 även fast vi var ute i skidspåret. När vi åkte hem hade 4 st gått loss bland annat Daniel o Rikard Tynell.


Älvdalen

Idag har vi testat Älvdalens simhall den var bättre än Moras:-) Olivia älskar vatten så hon älskade det. Det är mer snö här så det hade nästan gått att åka skidor men det är väldigt isiga spår.

Igår gjorde vi kalkon vi blir bättre o bättre så i år blev den riktigt god.


Foglossning

2014 har inte börjat bra gällande min foglossnings smärtan har bara blivit värre o värre imorse kunde jag inte ens gå. Martin jobbar långa dagar både igår och idag 6.30-17.30 och just nu är det väldigt drygt för min kropp när jag är själv med Olivia o Roxy. Det känns enormt tungt att inte ens klara av sin vardag 3 månader innan beräknad förlossning. Jag hoppas att det blir lite bättre när jag börjar att jobba, just nu känns det som kroppen vilar upp sig på jobbet ifrån alla lyft.  De flesta är av med alla besvär ca 3 månader efter förlossningen så det är bara ett halvår kvar.......  Nej nu ska jag rycka upp mig och mysa lite med Roxy medans Olivia sover.

2013

 
 
 
 
 
Nu kommer den traditionella årskrönikan :-)
Januari
 
Vi hade snö!!!!!
 
 
 
Inte mycket men tillräckligt för att kunna åka skidor på Sollerön
 
Februari
 
Vi hade snö och sol!!!!   (jag är inte bitter över vädret just nu..........)
 
 
Olivia började att gå
Olivia fyllde 1 år
 
Mars
 
Fortfarande snö och sol
 
 
Vi var i Sälen
April
I uppsala på 4h gård
Maj
Var vi i Göteborg på 1 års kalas för Hugo
 
Vi hann även med ett till firande av Hugo i Uppsala
 
Vi var även i björnparken då var det lite bättre väder.
 
Juni
Jag byggde staket:-)
 
Midsommar firande på Sollerön
 
Juli
 juli hände det mycket vi var 1 vecka på Gotland o 1 vecka på Rhodos samt en tur till Stockholm o skansen
 
 
 
 
Vi hann även plocka massa bär det var ett riktigt bär år
 
Augusti
Olivia började på dagis och jag började att jobba
 
Jag började även rida igen på denna underbara tjej som tyvärr inte längre finns med. Jag är väldigt tacksam för att hon fick mig att få tillbaka mitt största intresse:-)
September
Hanna, Freja och Hugo kom på besök där vi firade Freja som fyllde 3.

Oktober
 
Det var väldigt lite vatten när båten skulle upp.
Jag började att rida Mangie något jag ska fortsätta med så fort jag klarar av det.
Vi var i Uppsala på 4h gården igen.
 
November
Vi var på Teneriffa
 
December
 
Första luciatåget
Lite snö hade vi ett kort tag nu hoppas jag att det kommer mer snart
 
 
 
 
 

RSS 2.0