Gympa

Den här veckan blev inte riktigt som planerat och för att bli av med all stress så körde jag o tjejerna ett gympapass. Martin är borta med sitt jobb så för att jag skulle kunna få till träningen så fick tjejerna vara med o det var verkligen en hit. Jag ska köra fler sånna pass framöver. De älskar när de får byta om till olika kläder så det var väldigt viktigt att ha gympakläder 😃.


Bästa träningskompisarna

God fortsättning

Nu har vi kommit hem efter julfirande i Uppsala, det blev inte som planerat då Göteborgarna åkt på magsjuka, men det hanns med lite bus med kusinerna innan vi åkte hem.

två nöjda tjejer med varsin tomtelands tomte, det har gått bra för Evelina hon saknar napparna lite men det blur mindre o mindre för varje dag som går.
Kalle Anka tittande
Massa god jul mat hos mamma o pappa
På juldagen testade vi Fjällnoras nya lekplats, den var grym 👍
Sen kom kusinerna o fick sina paket innan vi åkte hem.
Vilma har växt väldigt mycket, jag ser fram emot att få umgås lite längre med de men nu blev det så här i sjukdomstider.

Tomteland

Idag har vi varit på Tomteland o lämnat Evelinas nappar. Det gick väldigt bra, vi hade turen att komma först till tomten o hann lämna napparna i lugn o ro innan det kom massa andra barn.


Vi får se hur natten går, men hon har laddat inför den här dagen väldigt länge så hon är förbered. 

Hoppas att ni all får en God Jul

sista stunden med napparna.
Tomten får napparna
Han hängde de i nappgranen, ser ni alla nappar i taket.
Evelina fick ett fint tack kort av tomten.
Tomten fick massa kramar 😃
Sen var det teater och busskola 😃
Tomtens renar.

Licensierad !!!!!!!

Igår klarade jag Swedsec bolåne licensen, vi var i Borlänge o skrev prov och trots alldeles för lite studietid så fixade jag det !!!!! Jag har jobbar med bolån i typ 8 år men det var ett svårt prov så jag är enormt nöjd o lättad. 

Vi har fått enorma mängder godis på jobbet så det lär bli detox efter jul.
I Måndags var jag hemma med dessa två jag tror inte att det har vattkoppor utan de är några andra utslag.

Premiär

Idag har jag äntligen haft skidpremiär, dock med Martins skidor då mina är på slipning, och mina nya var för mjuka då de har vi skickat tillbaka. Men det fungerade ganska bra jag lyckades få fäste på de. Vi har ok spår ca 100 m ifrån vårat hus, det är verkligen lyx 👍. Lite mer snö så är det perfekt. 

Tjejerna har varit pigga trots ev vattkoppor men vi vågade inte åka på dansavslutning.


Sjukstuga delux.....

Den här veckan har nog varit en av de sjukaste vi haft på länge..... Jag var hemma från jobbet måndag o tisdag med bihåleinflammation, i torsdags fick jag åka o hämta Olivia på dagis efter att hon spytt o fått 39 graders feber och nu ser det tyvärr ut som att tjejerna åkt på vattkoppor. Men de är pigga trots det vi vet inte säkert att det är vattkoppor , men det blir inge mer dagis innan jul.

I Onsdags var det avslutning på ridlekis.
En trött katt på ridlekis avslutningen.
Vi har tagit in våran gran o pyntat den
Idag har vi åkt lite skidor med en av Olivias kompisar som redan haft vattkoppor.

Söndag

Evelina är bättre och mycket piggare men jag har tyvärr blivit sämre.

Igår var Olivia på 5 års kalas, de hade väldigt kul 😃
Sen var det lucia firande i kyrkan o ridande lucia, vi var där med En av Olivias kompisar o hennes mamma, nästa år så ska de vara med i luciatåget.... vi får se om de vågar O klarar att stå still.
Jag har gjort julgodis o provätit.
Set har kommit mer snö så idag har vi åkt Bob, spark o skottat snö.
Kaninerna älskar snön.
Kajsa har tuffar till sig så nu vågar hon vara kvar ute när man kommer in i buren, annars brukar hon springa under lekstugan o gömma sig.

Sjukstuga.....

Igår hann jag precis sätta mig i bilen o börja åka hem när dagis ringde o sa att Evelina nästan hade 40 graders feber..... Nu har feber släppt lite men hon är fortfarande trött o vill inte äta. 

I Onsdags blev det Piff igen, Martin är rädd för Piff för han bits lite, visst ser han farlig ut 😉
Vi har köpt julgodis till kaninerna.
Nu har vi äntligen fått lite snö nu hoppas jag att det ligger kvar till jul.

Söndag

Igår var det som vanligt dans, Olivia ville inte på sin dans så hon o Martin var på bio. Det var första gången som hon var på bio de såg Pettson o Findus, den var lite lång 1h o 20 min men annars tyckte hon att det var kul

Redo för bio ❤️
Roxy kan verkligen slappa, hon är lite grå hårig men på promenaderna märker man inte av åldern alls ❤️

Lördag

Igår var vi på julfest med jobbet, vi var i toppstugan i Orsa Grönklitt o tittade på deras julshow, där Svenne Rubins uppträde. Vi hade väldigt trevlig o åt god mat men julshowen var sådär.

Fondue premiär, väldigt gott
efterrätt 😃
Idag har vi testa ridbanan här i Utanmyra, den var väldigt spännande tyckte Löök, det är verkligen grymt lyxigt att kunna låna grannens häst ibland 👍😃

RSS 2.0