Vilma❤️

Som ni säker redan vet så har jag blivit moster igen det känns såklart underbart ❤️❤️❤️. Nästa helg åker jag o Olivia till Göteborg för att träffa henne o resterande familj, jag längtar så.

Den här bilden fick jag av Hanna imorse, hon är så söt.

Lördag

Idag slutade det äntligen att regna, det känns som det har varit ihållande regn i en vecka....
Sven har fått ett nytt hus att ha ute som lite skydd då han ibland vägrar att sova i sin bur.

När han vägrar att gå in så gömmer han sig under lekstugan.

Idag har jag ätit socker igen jag klarade nästan en månad utan. Jag ska starta om på Måndag igen då ska jag klara en månad 😃.

Onsdag

Olivia vart inte nå mer sjuk utan de har varit hemma 2 dagar ifrån dagis men det har inte varit något fel på de. Så idag var de redo för dagis igen :-)I Måndags tog jag bort 3 st födelsemärken, de har totalt sytt 9 stygn   Allt gick bra o nu har de skickat iväg den största på test. Jag följer en blogg som en cancersjuk person skriver, hon har spridd hudcancer vilket tyvärr just nu är obotligt. Så det är extremt viktigt att ha koll på sina födelsemärken.

Dans o sjukstuga

Idag har det varit dansavslutning, det gick väldigt bra o jag blev enormt stolt över Olivia som vågade dansa själv med sina kompisar inför väldigt mycket publik. Sen var hon så laddad att hon även dansade med på Evelinas uppvisning.
Två duktiga dansare ❤️❤️, som tittar på massa andra duktiga dansare.
Mys med Sven 😃.

Tyvärr så blev Olivia dålig när vi kom hem ifrån dansen o spydde så nu kör vi sjukstuga igen......


Släktträff

Idag har vi varit på släktträff på Martins sida, vi var o fiskade i Gåstjärn. Vi hade tur med vädret o fick massa fisk 😃.

Evelina premiär fiskade o fick en väldigt fin fisk.


Det fanns massa barn att leka med.Imorgon är det dansavslutning på Mora Parken det ska bli väldigt kul o se Olivia o hennes grupp för de har övat i hemlighet så vi vet inte alls hur de ska dansa. Det blir även premiär för Evelina det ska bli kul o se hur hon reagerar när det är så mycket folk, hon älskar nog det 😃.

Fredag

Äntligen börjar min förkylning att vända tyvärr åkte jag på migrän idag men nu hoppas jag att allt krångel är över. 

Roxy spanar in Sven inifrån, hon jagar honom så fort hon får chansen.

Den här veckan har Sven blivit lite tamare, men vi har fortfarande ganska stora problem med att få tag i honom. 

Söndag

Jag o Evelina är på bättringsväg det har gått sakta framåt men nu hoppas jag att vi ska orka med en ny vecka.
Sven hoppar hela dagarna i hundgården sen får han vara i sin bur över natten, han är dock ganska svår att fånga in men idag har han hoppat fram o hälsat på en självmant.

Han går dock under namnet piss Nisse idag då han kissat 2 gånger på Olivia o en på Martin 😃, jag tror det har något med revir markering att göra men jag hoppas verkligen att han slutar med det.

Sjukstuga...

Jaha nu kör vi sjukstuga igen, Evelina fick feber igår på dagis så morfar fick hjälpa till o hämta henne tidigt. Han har varit här o hjälpt oss för Martin har varit borta på jobb, så idag var morfar o Evelina hemma medans Olivia fick vara på dagis medans jag jobbade. Jag har ont i halsen o börjar nog få feber så vi får se hur det här slutar, Olivia är lite hostig men verkar vara på bättringsväg. 

För att krångla till det ännu mer har det idag varit 2 st städare här o 2 fönsterputsare så morfar o Evelina hade lite sällskap. Roxy fick vara i Falun med Martin då hon inte gillar främlingar.  Nu har vi i alla fall ett väldigt rent hus 😃.

Kaninmys

Idag har Sven fått hoppa lös i hundgården o han kommer nog flytta in under lekstugan, det tog ett bra tag att få in honom i buren igen ....

Måndag

Just nu har vi enormt bra väder det var 26 grader på bilens temp ( efter att jag åkt ett tag) när jag åkte hem vid 15.
Det tog 3 dagar för Roxy att inse att vi skaffat en kanin o nu gör hon allt för att jaga den......

Han som inte skulle ha en kanin går plötsligt runt o bär på en 😉.

Sven är ett matvrak o älskar att hoppa runt i sitt koppel.
Sven Sven Sven

Just nu kretsar allt kring Sven, hans första natt gick bra jag hoppas att han inte saknade sin mamma o syskon för mycket. Jag var ute hos han på kvällen så att han skulle ha lite sällskap. Han har inspekterat sin bur o vågar nu hoppa upp för rampen om man sätter honom nere men han har inte hoppet nerför rampen ännu men det kommer säkert snart.
Klockan 6,30 var vi ut o hälsade på honom första gången, Olivia åt frukost, klädde på sig o borstade tänderna själv utan tjat bara för att honom skulle komma ut till honom så fort som möjligt.

Idag fastnade Evelina på bild


Han får ha koppel även fast att han är inne i hundgården för jag vill att han blir lite tammare så han inte väljer att bo under lekstugan istället.


Olivia har fixat mat o vatten.

Roxy bryr sig ingenting om honom även fast hon varit precis utanför hundgården när han hoppar runt men det kan nog ändras framöver. Eftersom det är så varmt så Roxy ganska seg så vi får se vad som händer.

Vi var o tittade lite på hästhoppningen i Mora igår, i år hade de tur med vädret.

Den här ledigheten har vi verkligen haft tur med vädret idag har det varit riktig sommarvärme.

Igår kväll skedde det en dödstrafikolycka här på Sollerön, det känns väldigt olustigt o tyvärr har troligtvis ( om rykten stämmer) en av Olivias dagiskompisar förlorar sin pappa, vilket känns fruktansvärt tragiskt. 


Sven

Idag var det äntligen dags att hämta hem Sven, Olivia har verkligen längtat.En väldigt nöjd matte det är såklart även Evelinas kanin men hon fastnade inte riktigt på bild.

Mamman o 2 av hans syskon, han har totalt 3 syskon.
Söndag

Nu har vi fått klart allt med buren till Sven 😃, så nu laddar vi inför en ny vecka då vi blir kaninägare. RSS 2.0