Onsdag

Som vanligt dags för ridlekis hon älskar verkligen det, idag fick Martin åka för jag känner mig inge pigg.

Fina Mysan o Olivia

Pepparkakshus

Igår byggde vi ihop vårat pepparkakshus, vi använde limpistol i år så det är inte ätbart. Förra året brände jag mig rejält på sockret o det tog flera månader tills det blev bra så i år provade vi en ny strategi, utan brännskador.

Martin har blivit glasyransvarig i våran familj.
Färdigt resultat.

Skogen

Igår åkte jag vi till Uppsala, morfar har varit uppe o hjälpt oss medans Martin har varit borta så han o Roxy åkte ner tidigare på dagen, jag o tjejerna åkte ner på eftermiddagen, Martin har varit borta på jobb o kom hem för sent så han fick vara kvar hemma med kaninerna 😃🐰🐰.

Idag har bi varit o shoppat lite sen gick vi en promenad med Roxy i skogen. Martin har Roxy en del lös o säger att hon har börjat att lyssna på inkallningen efter ca 11 år där hon inte lyssnat.... men idag var hon totalt döv o lyssnade ingenting....,..
En 11,5 åring som blev som 1 år.....

Ridlekis

Idag var det dags för ridlekis igen, Olivia var väldigt duktig o hjälpte till och med till med att fixa hästen innan, annars brukar hon borsta i 5 sekunder o sedan får jag göra resten.

hon red Allan som är en av de lite större hästarna i hennes grupp, men han är väldigt lugn o nästan på gränsen till seg.

Helgen

Den här helgen började med after work på vårat kontor i Falun där vi hade vinprovning o 8 kamp. Vi lyckades faktiskt komma på delad första plats, det kommer vi leva väldigt länge på 😎.

Sen har vi ordnat allt inför 1 advent helgen, för då kommer jag o tjejerna vara i Uppsala, men nu är allt klart o vi är enormt laddade inför jul.

Självklart fick även kaninerna en egen gran .
Vi har bakat massa julkakor
Julpyntat o klart inför nästa helg.

Helgen

Tyvärr börjar den här veckan med vabb, Olivia blev hängig igår hon sov ifrån kl 16-06, nu är hon lite piggare så jag hoppas att det var något väldigt kortvarigt.

I helgen har vi lekt med den snö som fortfarande är kvar.
Evelina prov åt snögubben
Kaninmys med Sven, Kajsa vägrar att komma fram o hälsa.
Familjens grabbgäng 😃

Skidor

Idag har Olivia o Evelina åkt massa pulka o skidor, vi har haft perfekt vinter väder, några minus grader o sol.

nya vattenflaskor en i glas till mig o metall till tjejerna, våga vägra plast 😃.
Evelina älskade att åka skidor.

Hälsokost...

Jag har nog hamnat i en tidig 35 års kris, så nu fokuserar jag överdrivet mycket på hälsokost.

Nu kör jag smothies på det här, nyponpulvret är mest för mycket c-vitamin men är även bra för lederna, det kan man bara ta väldigt lite av annars smakar det konstigt.
Bra komplement om man inte vill få i sig för mycket mjölkprodukter.
För sötman 😃
Jag hade även i blåbär o banan för jag drack den efter ett spinningpass.
Ett annat tips är den här som smakar väldigt gott nästan lite för sött.

Mer julpyssel

Idag fick Martin göra en insats o skriva med glasyr, jag är värdelös på det. Det gick väldigt bra han fick dock inte bestäma något de var två brevid som bestämde allt ❤️❤️.


Bakning

Vi har tjuvstartat julsaker i helgen, tjejerna har varit väldigt duktiga o hjälp till massa. Det blir dock som ett stort bakkaos när man har två barn som hjälper till men de är det värt ❤️❤️.


Torsdag

Idag har de firat Hallowen på dagis, de var enormt taggade över att få klä ut sig. Pappa är här o hjälper till för Martin har varit borta, så han har varit både hundvakt, barnvakt o kock 👍.

Ridlekis i Onsdags Joican med fläta o glitter, gissa om Olivia var nöjd.
Imorse redo gör dagis, även morfar fick vara häxa.

RSS 2.0