Vab

Idag är jag hemma o imorgon får Martin vara hemma sen hoppas jag att Evelina är frisk, hon har ätit lite idag o är o piggare.

Vi har varit ute på flera promenader de har lite ojämn energi nivå just nu, Olivia är besviken över att hon inte får leka med sina kompisar på dagis.
Sånt här händer när jag tittar bort i en sekund för att ta ett kort, Olivia lyckades att rädda äpplet Ifrån Roxy, tack o lov annars hade det blivit många tårar.
Så här pigg har Evelina varit nu på eftermiddagen 😃
Det har varit väldigt vindstilla o lite mulet väder idag men de hotas med snöstorm o klass 2 varning, så det är kanske lugnet innan stormen......

Helgen

Evelina är fortfarande inte frisk hon vägrar att äta o idag spydde hon igen, det är fortfarande bara hon som är sjuk men vi får väll se hur det går för oss andra....

vi har gjort en pumpa som Roxy attackerade så därför har den lite sne mun.
Kaninmys jag har fotat genom fönstret därför är bilden lite suddig, men de verkar verkligen att gilla varandra, Kajsa sitter o tvättar Sven ❤️.
Mer kaninmys
Roxy är sur över sin nya säng, den är för liten men det är hennes straff för att ha bitit sönder den förra , Roxy har säkert bitit sönder 20 sängar så den här får nog inte leva så länge heller.

Magsjuka......

Evelina är magsjuk det är än så länge bara hon som är sjuk..... hon är på bättringsväg men är väldigt trött.

Olivia är sur för att hon inte fick vara på dagis o göra en häxpärlplatta, men nu Hallowenpysslar vi så nu är hon nöjd.

Vi har krattat löv o hoppat i lövhögar, gått långpromenad med Roxy och hoppat studdsmatta.
Vi har hittat massa klöver till kaninerna.
Idag är det blå himmel o sol så nu gäller det att njuta av varje sekund enligt Roxy
Jag har blivit besatt av hälsokost, jag googlar allt jag tror enormt mycket på kolloidalt silver vatten.

Stockholm tur o retur

Just nu sitter jag på Arlanda o väntar på flyget hem, det är verkligen lyxigt med en egen flygplats i Mora på 50 min är man i Stockholm 😃. Tyvärr så har Evelina blivit sjuk idag på dagis så Martin fick åka o hämta hem de, det känns alltid drygt när de blir sjuka o man är långt borta.


Ridlekis

Idag var det dags för ridlekis igen, Martin har varit borta så Evelina fick hänga på 😃. Olivia fick rida själv o jag o Evelina satt på läktaren vilket jag tror Olivia var väldigt nöjd med det kändes dock väldigt långt bort för mig.

Idag red hon Mysan igen, Evelina hade väldigt gärna varit med o ridit det gick åt väldigt många russin för att hon skulle sitta still på läktaren.
4 av 6 st som är med i gruppen,.

Helgen

Den här helgen har varit en riktig lek helg Olivia har haft massa kompisar här, hon är inne i en period då någon kompis ska med hem ifrån dagis varje dag.

Bloggen har krånglat en del så jag har inte lyckats ladda upp alla bilder som jag tänkt.

Onsdagens ridning med Allan ❤️
Idag har Olivia hjälpt till med middagen vi gjorde Tacos.

Hemma

Nu är vi hemma igen resan gick så bra som den kan göra med en 2,5 o 4,5 åring i bilen 😃. Roxy har varit hos farmor o farfar o en av Evelinas dagiskompisar har varit kaninvakt 👍. Jag önskar att vi bodde närmre varandra för barnen har så kul ihop o vill verkligen träffas men det blir tyvärr inte så ofta som man vill.

utelek på Lördagen innan dopet
Två taggade tjejer som tyckte att det var väldigt kul med dop o att vara i en kyrka, Evelina hade lite svårt att sitta still men det gick mha russin.
Olivia med idolen Freja ❤️❤️
Vi har ätit massa gott så nu blir det hårdträning....

Göteborg

Den här helgen är vi i Göteborg på dop 😃. Tjejerna har verkligen längtat till den här helgen då det äntligen ska få leka med kusinerna igen.

Vilma har växt väldigt mycket sen sist.
Tre tjejer får plats i ett babygym.
Kusinerna redo för dop
Vilma skötte sig enormt bra under hela dopet.

Piff

Igår var det som vanligt ridlekis o Olivia fick rida Piff, han är en väldigt seg ponny, så igår fick hon jobba hårt. Hon lyckades väldigt bra och fick trava själv ( eftersom han var seg så gick det inte så fort ). Igår red de inne i ridhuset för första gången o det var en lektion brevid vilket gjorde att små tjejerna fick väldigt mycket att titta på, så det var lite svårt med koncentrationen, men de vänjer sig snart. Jag stog kvar nere på ridbanan för sätter man sig uppe på läktaren så blir det väldigt långt ner om något händer.....
Olivia fick som sagt jobba på för att han skulle gå framåt så hon blev nog ganska trött för sista varvet så lyckades hon somna till på Piff 😃. Så då var det tur att jag var nära o kunde väcka henne ❤️.


Helgen

Just nu hinner jag inte blogga så mycket utan det får bli när jag har tid o lust. Helgerna går i enorm fart med massa saker som ska hinnas med o att vi ska hitta på lite kul saker.

Vi spenderar massa tid med kaninerna så att framför allt Kajsa ska bli lite mer social. Sven är inne i en mysperiod in dags somnade han i mitt knä ❤️🐰.

Fredag

Det ska bli väldigt skönt med helg, vi har haft en väldigt dålig vecka om man ser till sömnen. Så nu är jag totalt slut, jobba heltid o vara uppe mellan 2-5 gånger per natt är ingen hit.... Det är Roxy som krånglar mest o lyckas då att väcka barnen. Hon blir orolig på natten o vill ibland ut eller äta eller att man sover brevid henne.

Idag har vi varit ute på långpromenad med Roxy , vi har letat troll 😃
Olivia ser inte så glad ut på bilden men hon tyckte att det var väldigt kul att leta troll.

Ridlekis

Idag var Evelina med o hjälpte till på ridlekis 😃, hon vill såklart också rida men man måste vara 4 så hon får vänta lite till....

Det blev Snövit igen, hon är verkligen en o pigg tjej så det är faktiskt ganska drygt o springa brevid speciellt idag då de travade över bommar så då fick man koncentrera sig så man inte ramlar.

Söndag

Veckans sötaste sällskap 😃, min kollegas söta Ville.
Kajsa är verkligen enormt bra på att gräva, Sven har inte riktigt fattat poängen med allt grävande men han hjälper till o puffar bort all jord.
Idag hade jag sällskap av Olivia när jag sprang hon cyklade med i 5 km, det kändes super kul att kunna träna med sitt barn.

RSS 2.0