Snövit

Idag var det dags för ridlekis o idag fick Olivia rida Snövit, en väldigt pigg tjej. Vi tycker verkligen att det är super kul med ridlekis, idag övade de på att rida lätt i traven 👍.

Snövit var perfekt storlek Olivia kunde till och med borsta ryggen, hon brukar inte nå ditt annars.
Hon höll på att ramla av idag på grund av att hon tittade bakåt när de travade samtidigt som hästen framför stannade...... Så då fattade hon poängen av att titta framåt.

Helgen

Det var väldigt skönt att komma hem efter kursen jag har verkligen saknat min familj.

jag kommer dock att sakna hotell frukosten.
Evelina älskar att cykla hon vill cykla hela tiden och blir väldigt arg när hon inte får cykla....
Sven håller på o få sin vinterpäls han har verkligen blivit solblekt 😃

Kurs

I Måndags kväll åkte jag o Roxy ner till Uppsala, Roxy ska vara med min pappa medans jag är på kurs i Sigtuna. Kursen är en ledarskapsutbildning som min arbetsgivare håller i, den är på engelska så det finns flera utmaningar. Jag har verkligen fått komma ur min "comfort zon" o fått växa, den är i tre dagar o nu är det bara middagen kvar på dag 2. Den är enormt intensiv igår körde vi ifrån 10-23 o idag ifrån 8,30-18,30 men det är den bästa kurs jag någonsin varit på 👍. Under all den här tiden har vi bara suttit still i ett klassrum o lyssnat i ca 1,5 timme resten har varit olika övningar med olika grupper o det har varit enormt lärorikt. Nu ska jag sova o ladda för sista dagen o sen blir det hemresa till min kära familj som jag saknar väldigt mycket ( jag har aldrig varit borta 3 nätter tidigare så det har verkligen varit en utmaning).

Vi på Kämpasten konferensanläggning i Sigtuna, det ligger fint o har grymt god mat.
Mitt rum med sjöutsikt.

Nytt hus

Martin har byggt ett väll isolerat hus till kaninerna, lekstugan är isolerad men den kommer att ha ett hål öppet så det kommer att bli kallt i vinter.

Både Kajsa o Sven är nöjda med sitt nya hus, de fick dock inte testa det samtidigt 😉

Kompisar

Idag har Sven o Kajsa fått hälsa på varandra i 30 sekunder, sen spårade Sven ur o ville para sig så då fick han gå ut igen 😃, jag var redo ifall de skulle börja bråka men det blev inget sånt. Jag ska vänta några veckor till men de ska få träffas någon minut varje dag när jag är med så det går bra sen när de ska bo ihop. Det är dock fortfarande en enorm kamp att lyckas fånga in Kajsa.

Kaninmys ❤️❤️

Onsdag

Igår var det dags igen med ridlekis o till den här gången så hade vi köpt en ny hjälm men vi kör fortfarande gummistövlar.

Mysan en favorit igår fick de rida ut runt travbanan. Även Martin o Evelina var med för nästa gång är jag borta så då ska han få åka själv med henne. Igår fick Olivia två äcklig älgflugor på sig.

Söndag

Idag var det äntligen dags för dans igen, de har bytt lokaler o renoveringen har tagit lite längre tid än planerat så nu var det äntligen dags.

Evelina var väldigt taggad men blev lite blyg när vi kom dit, som ni ser i bakgrunden är inte klart ännu men det kommer att bli jätte bra när allt är klart, det är mycket större, fler danssalar o massa parkeringsplatser.
Vårat busfrö
Kaninmys, jag hoppas att det ska fungera bra ihop utan galler om några veckor.

Kajsa

Igår hämtade vi Kajsa i Venjan och nu har Sven fått träffa sin nya bästis.

Här är hon våran nya familjemedlem ❤️
Just nu bor Kajsa i lekstugan tills de lärt känna varandra o Sven blivit kastrerad.
De kan hälsa på varandra genom kompostgallret, Sven blev väldigt glad av att få en kompis han sitter utanför gallret hela tiden
Olivia vill vara med Kajsa hela tiden.
Idag var det avslutning på terrängserien de fick medalj, diplom o korv 😃
På eftermiddagen letade vi lite svamp det gick sådär med det vi hittade men tjejerna älskade det o lärde sig massa svamp sorter så det var en lyckad tur.

Hästtjej

Idag startade ridlekis i Mora ( de har tyvärr slutat med det på Sollerön), Olivia har verkligen sett fram emot det😃. Hon fick rida Mysan en 28 årig dam som var perfekt, de verkade trivas väldigt bra ihop ❤️.

Jag önskar att man hade kunnat flytta vårat hus in till Mora för all logistik hade varit enormt mycket lättare om vi bodde där. Just nu blir det väldigt mycket bilåkande som vi då hade sluppit o vi hade kunnat åka hem till Roxy på lunchen istället för att hon ska få vara på Martins kontor eller bil hela dagen.

Olivia red i sin cykelhjälm men nu ska jag köpa en ny ridhjälm då det kommer att bli massa ridande framöver. Västen har vi fått låna av min snälla kollega Maria👍. Olivia var även den enda i gruppen som inte hade ridstövlar så jag lär väll köpa nya såna med, fast egentligen tycker jag det är lite löjligt att de ska se ut som proffs när det är 4 år. För även fast hon kanske såg minst proffsig ut så var hon en av de bättre.

Sven

Nästa vecka ska vi kastrera Sven sen kommer en liten kanintjej att flytta in 😃🐰🐰. Han behöver att ha en kompis när vi är borta på dagarna så nu är det dags att ordna det innan vintern.


Helgen

Martin har varit borta massa senaste veckan så jag har verkligen fått pussla för att få till det, Roxy bar mest nöjd över att hon fick sola på balkongen i Torsdags 😃.
I fredags hade vi avtackning för två kollegor som slutar hemma hos oss. De är båda väldigt duktiga på att sjunga så de fick spela in en låt i en studio på Sollerön.
Elizabeth som är grym på att sjunga.
Idag har jag sprungit backintervaller så jag knappt kan gå, jag kan verkligen rekommendera det för er som bor i närheten, det är i Östnor precis vid Trollstigen så Martin o tjejerna var där medans jag tränade.
Varje backe har ett namn 😃.

RSS 2.0