Vabb......

Det här eländet tar aldrig slut.... våra barn har varit hemma mer än 50% i december, januari  och i februari. Så fort de är tillbaka på dagis får de nya baciller o blir sjuka igen.  Det här fungerar verkligen inte jag blir sjukt stressad av att komma så mycket efter på jobbet och mår väldigt dåligt av att se mina barn sjuka jämt. Nu ska jag leta andra alternativ för det här fungerar inte.

Roxy gillar vabb då slipper hon arbeta med Martin
Kaninmys

Sol

Idag har vi verkligen haft kanon väder, vi har varit ute hela dagen o njutit av fin vädret.


Snö

Tack o lov så kom det äntligen lite mer snö och tjejerna har piggnat till så vi har varit ute o njutit av vädret. Imorgon är de redo för dagis igen o nu hoppas jag att de slipper bli sjuka igen.....


Idag var en väldigt dålig dag för mig att vabba då vi har haft en kundträff som jag håller i men jag hoppas verkligen att det gick bra ändå. Det är inte lätt att kombinera småbarn o jobb man har konstant dåligt samvete för nått.

Vi har åkt pulka o byggt snögubbe, idag var de hemma för att de inte får vara på dagis 48 timmar efter att de spytt så vi har hålla oss isolerade men lekt på som vanligt.
Evelina vill inte få sol i ögonen så hon måste ha solglasögon 😎
Fika i växthuset jag älskar när det börjar närma sig våren o solen kommer fram

Vabbruari.....

Förra veckan var första veckan som tjejerna var på dagis en hel vecka sedan mitten av December, det resulterade i att Olivia nu är magsjuk o Evelina har troligtvis öroninflammation....... vi fick ställa in helgens kalas, Olivia var bjuden på ett bowlingkalas som hon sätt fram emot enormt mycket men det får bli en annan gång.

Jag har testat ett recept ur senaste Buffé tiidningen ( ICAs) ägg,lax o spenat muffins. Det blev väldigt bra så de kan jag verkligen rekommendera.
Muffins under attack....
Roxy körde premiär solning i helgen nu kommer vi in i hennes favorit tid.

Skidor, skidor o ännu mer skidor

Idag började jag dagen med att åka till Hemus o åka mitt 2 skidpass i Februari, jag är fortfarande inte helt frisk så jag tog det väldigt lugnt. Skidor känns som den sämsta idrotten att hålla på med när man har småbarn. Man är sjuk mellan dec- feb o det är då det är snö......

Sen åkt vi till Gesunda o alla utom jag åkte alpint, jag stog o pratade med massa andra föräldrar så jag glömde att ta kort. Efter det då åkte Martin skidor på isen runt Sollerön, det går bara att skejta inget spår är uppdraget. 

Grymt fina konstsnö spår i Mora
Eldris

Onsdag

Idag var det ridlekis igen Olivia fick rida Piff, han var ganska grinig i stallet och försökte att bita Olivia flera gånger, men ridningen gick bra.

Roxy har tyvärr fått en hundkompis mindre idag, jag känner en enorm oro för att Roxy blir äldre o äldre och jag känner verkligen med de som förlorar sina hundar. Roxy mår bra och är pigg så jag hoppas hon får vara hos oss länge.

Föräldraråd

Igår var jag o en ifrån föräldrarådet med på fröknarnas ATP, där även två sköterskor ifrån BVC var med för att prata om sexuellaövergrepp, en väldigt jobbigt ämne men som förekommer överallt. Man har som vuxen ett väldigt stort ansvar att lära sina egna barn vad som är rätt o fel. Men man har också ett ansvar att reagera om ett annat barn väljer att tala om något som inte är ok.

Den här skriften har Rädda barnen tagit fram o finns att beställa ifrån deras hemsida utan kostnad, något vi informerat vårat dagis för väldigt länge sen om, men nu tog de äntligen upp ämnet bättre sent än aldrig .... Men vuxna som arbetar med barn har ett enormt ansvar i att upptäcka detta då de flesta övergrepp sker i familjen.

Glad alla ❤️dag

Idag har vi verkligen firat alla❤️dag ordentligt, godis presenter o enormt fint pyssel ifrån barnen ❤️. Hoppas att ni alla haft en bra dag.


Barnkalas

Igår var det äntligen dags för det enormt efterlängtade barnkalaset, 8 st kompisar kom. Så det blev bara före bilder för sen fanns det ingen tid för fotografering. Det gick över förväntan och vi avslutade med pulka åkning ute så de fick verkligen leka av sig. 


Vi har haft en riktig kalas helg Olivia har verkligen blivit firad. 


5år

Idag fyller Olivia 5 år, det är otroligt hur fort tiden har gått.

vi firade med massa paket på morgonen, även Evelina fick hjälpa till o öppna paket.
Till lunch kom mormor o morfar för att fira 5 åringen.
Vi passade på att äta lunch i växthuset i fin vädret
Sen blev det tårtkalas o även farmor o farfar kom för att fira 5 åringen.
Våran älskade 5 åring ❤️

Onsdag

Nu är de lite piggare tjejerna så nu har de varit på dagis men det känns som de behöver bara vara där någon dag så får de några nya baciller o blir sjuka igen..... så vi får se hur det går.


Idag var det som vanligt ridlekis o Olivia fick rida en av favoriterna Joyican ❤️. 

Två sötnosar
Selfie med Joyican

Vab....

Just nu går förkylningarna bara runt Evelina blev sjuk igen förra veckan så vi var hemma i Torsdags o Fredags o vi blir hemma imorgon med. Nu hoppas jag verkligen att detta är den sista förkylningen på ett bra tag, vi har varit sjuka sedan mitten på December så nu är jag less.....

I Fredags hade jag after work med mitt jobb o vi åkte skidor ifrån Eldris till Olearyes i Mora. Vi hade grymt kul och nu är vi verkligen laddade inför Stafetten 😃.
Maten var ok.

RSS 2.0