Regn

Idag har det regnat hela dagen det var välbehövligt för växterna men tråkigt för oss andra. Jag trotsade vädret o tog en kvällspromenad, jag har åkt massa bil de senaste dagarna o suttit still i massa utbildningar så min kropp behövde verkligen röra sig lite. I Måndags var jag i Borlänge o idag o imorgon ska jag vara i Falun, men sen är en väldigt intensiv utbildnings månad avklarad.

Jag har även myst lite med hästarna Hlök tror att allt är en morot och hade gärna ätit upp telefonen.
Fina Yrpa som tyvärr fått fång, nu hoppas jag att det går över fort så hon slipper att ha ont.

Helgen

Den här helgen har vi verkligen njutit av det fina vädret och varit ute massa. Jag har varit väldigt dålig på att ta kort så det är bara lite bilder ifrån Trollstigen i Fredags när vi var där med några dagiskompisar. 


Idag var vi på en islandshäststävling i Orsa sen åkt vi vidare till Stackmora trädgård o köpte massa blommor, så idag har vi planterat massa. Jag fick även ett äppelträd i morsdags present som jag har planterat.

Vi testade den nya spökstigen, de var dock inte så lätt att fotografera 4 springande barn....

Ledig

Det var verkligen skönt med en extra ledighet, vi har stängt imorgon så jag får 4 dagars ledighet 😃.


Idag har vi premiär bakat rabarberpaj av våra egna rabarber.

väldigt god rabarber paj 😃
Idag har vi även haft premiär för Kajsa med att gå i koppel.
Sen har alla utom jag varit o hälsat på två hundvalpar, jag fick vara henne o rensa ogräs och jag förstår varför de gjorde detta i smyg för den hunden Olivia håller i är inte såld....... Hunden längst ner på bilderna har Olivias dagis kompis familj köpt. Olivia tog det ganska bra men tyckte att det var lite orättvist att hennes dagiskompis har två hundar o vi bara en.... hon ville även att Roxy skulle få en kompis. Men jag förklarade att Roxy är pensionär o bara vill vara i fred o inte ha någon dryg valp runt om sig 😃.
Detta är Pluto och han bor bara några hus ifrån oss hos Olivias dagiskompis Signe, han var tydligen väldigt busig.

Vab,...

Den här veckan har tjejerna bara varit på dagis i Måndags sen har de tyvärr varit förkylda igen.... så Martin har fått varit hemma med de. För jag har varit på utbildning i Falun.

Det är Evelina som varit sjukast så det blev ridlekis för Olivia.
Idag har även jag ridit det var en grymt fin kväll, Hlök var lite trött för hon har varit i en ny hage o ätit massa gräs 😃.

Kalas

Det gick bra för Roxy hos veterinären hon slipper operation för det såg bättre ut. Det kändes enormt skönt för vi har varit väldigt oroliga för henne.

Fina fina Roxy ❤
Idag har vi varit på 3 års kalas hos en dagiskompis, där även denna söta igelkott låg o sov trots 6 st busfrön, men efter ett tag vaknade den o gick vidare.
Igår var jag ute o red Hlök, jag övade min balans o red utan stigbyglar. Jag behöver verkligen träna upp min ridning igen i höst ska jag börjar rida lektioner igen.
Jag är hästvakt åt dessa 4 tjejer i helgen, denna tjej är nyast i stallet Adel heter hon.
Fina Fiona
Sötast o äldst är Yrpa som jag tror är 24 eller 25 år.
Min favorit Hlök ❤
Idag har det även varit golfens dag på Sollerön och Martin försökte få dessa två att spela golf, det slutade med att de hade en springtävling och att han fick spela själv.....

5 vetrinärbesöket.....

Imorgon är det dags för Roxys 5 Vetrinär besök sen April hon har en analsäcksinflammation som vägrar att ge sig, så nu är risken stor att de rekommendera att vi opererat bort de. Men jag håller tummarna att de blivit bättre. Annars blir det operation..... då finns det en risk att de blir inkontinenta.

Våran älskade tant ❤

Linnea

Idag är det Linnea dagen😃, jag har firat det med att sola lite. För idag kom äntligen solen och värmen nu hoppas jag att det stannar kvar. Vi har flyttat ut alla växter till växthuset och planterat i landet, så nu håller vi tummarna för att värmen stannar. 


I Tisdags var jag någon centimeter ifrån att köra av vägen då det började snöa o blev moddigt så jag tappade kontrollen på bilen o fick sladd. Det var väldigt otäck så dagen efter när jag skulle till Falun tog jag Martins bil som fortfarande har vinterdäck.

Idag har vi hälsat på en i byn som fått lamm o kaninungar.

Sista kvällen med gänget.....

I Fredags avtackades jag och två till kollegor av mitt förra jobb, vi hade väldigt kul och jag kommer verkligen att sakna alla. 

Vi fick testa skidskytte och göra massa andra lekar. Skidskytte var väldigt svårt men grymt roligt och mitt lag lyckades även ta hem seger så då blev det extra kul. 

Liggskytte, vi testade även ståskytte som var grymt svårt.
Hela gänget o instruktörer
Igår gjorde vi en utflykt till en nybyggd bro på Sollerön som ligger vid fågeltornet, där finns det väldigt mycket vass.....
Martin lyckades att få in båda kaninerna i deras bur så för att de ska få öva på att bli sociala så har de fått bott i den i ett dygn.
Inspektion av klor

Nytt jobb

I Tisdags började jag mitt nya jobb på Dalarnas Länsförsäkringar, det har varit väldigt spännande dagar och massa nytt att lära sig. Det kommer ta ett tag tills jag har lärt mig alla systemen men det känns väldigt kul o bra.

Den här veckan har vi haft kanon väder jag hoppas verkligen att det fortsätter över helgen. I Onsdags var det dags för ridlekis igen för Olivia. De fick rida ut i skogen då det är en stor hopptävling på ridklubben just nu.
Jag har varit ute o ridit på Hlök idag i det fina vädret.

RSS 2.0