Grodorna

Idag åkte vi på grodutflykt efter dagis, nu är de verkligen på gång.
(null)

(null)
Grodor o rom 🐸🐸🐸
(null)

(null)

(null)

(null)


Grodor


Idag har jag sett de första grodorna det var inte många men de är på G.
(null)

(null)

(null)

Nu när all snö börjar försvinna så ska vi dra igång våran fortsättning på Solleröns balans o aktivitetsbana. Vi var där o tittade lite idag efter dagis.
(null)

(null)
Det har torkat upp väldigt bra så snart blir det byggstart.

(null)
Igår var jag i Orsa och red tyvärr så hade vi väldigt otur med vädret, regnet öste ner.....
Jag fick rida fina Ess han var lite seg men annars väldigt fin. Vi rider varje häst två gånger så att vi ska kunna lära känna de. Han hade en enormt stor personlighet o gillade att ha allt i munnen, ett riktigt charmtroll ❤️

Födelsedag

Igår fyllde jag år, jag blev firad rejält av min familj o Martins. Jag har dock inte tagit några kort. 
(null)
Just nu är vi mycket med kaninerna och idag har vi tränat Kajsa i kaninhoppning. Saknade efter Roxy är enorm imorgon har det gått en månad sedan hon gick bort, det har verkligen varit den värsta månaden i mitt liv och den här veckan har jag haft många bakslag o varit väldigt ledsen. 
(null)
Sven ställer upp på kaninmys när man är ledsen.
(null)
Inga grodor ännu....
(null)


(null)


Vår!!!!


(null)
Äntligen har tussilagosarna kommit, vi har verkligen längtat.
(null)

(null)
Fina Hlök låg och vilade ute i solen nu när snön äntligen börjar försvinna, hon är verkligen proffs på att ligga o sova i hagen ibland tror jag nästan att hon är död. De kan sitta fåglar o picka av vinterpälsen på henne men hon bryr dig inte utan sover bara vidare.
(null)

(null)
Ankor på promenad 😊

Det går bra nu.....,

Idag fick jag testa på rejält att vara hästägare, Lena som äger hästarna fick ett sms att Hlök rymt som tur var kunde två som var på Sollerön fånga in henne o allt gick bra, men då kändes det väldigt långt bort att vara i Mora. 
(null)
Så söt men denna tant har rymt väldigt många gånger den här vintern så hon är ett litet busfrön. Idag rymde hon troligtvis för att hennes lunch hö stod på ett vagn utanför hagen 😂 (null)
Tore är verkligen en livsnjutare han äter o solar. 

Snö

Igår vräkte snön ner och det var riktigt April väder.....
(null)
Tjejerna gillade i alla fall snön men nu har vi verkligen fått nog av all snö.
(null)

(null)
 Vi är just nu katt o hästvakt, fina Tore som verkligen älskar mat 😂.
(null)
Adel en av de fyra hästarna vi passar, det är en bra övning för att se om jag klarar en egen 🦄.
(null)


Mer kalas

Idag har Evelina haft sitt kompiskalas, hon har verkligen laddat inför det 3 st av hennes kompisar kom o de hade väldigt kul med Olivia som lekledare.
(null)
Jag försökte hinna ta kort innan alla kom, precis när jag ska ta korten ropar Olivia att hennes kompisar kommer, så hon drog ifrån bilden 1 sekund efter att jag tagit kortet .
(null)

(null)


4 år!!!

Idag har vi våran 4 åring, vi började firandet i Uppsala och avslutade det här hemma på Sollerön. Vårat älskade busfrö, hon är en tuff, modig o envis tjej som vet precis vad hon vill ❤️.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)(null)

(null)

(null)

(null)


Regn

Idag har vi verkligen inte haft tur med vädret regnet bara öser ner. Vi skulle till en lekplats i Uppsala men vi fick ändra planerna till Leos Lekland, som har öppnat på ett nytt ställe i Uppsala. Tjejerna älskade det o lekte som tokar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Uppsala

Nu är jag o tjejerna i Uppsala, Martin jobbar väldigt mycket med flytt av bygghandel så han har inget påsklov. Men han får vara kaninvakt åt dessa sötnosar 🐰🐰.
(null)

(null)

(null)
I Måndags var jag häst o kattvakt jag är van med islandshästarna men dessa två brudar känns som giraffer som jag har stor respekt för. Det var en till tjej som hjälpte mig för jag är inte så snabb i grinden när de ska ut o då är risken att en smiter ut....
(null)

(null)
Pulka åkning i Uppsala lite mindre snö här och vi har faktiskt sett Tussilagos.
(null)

(null)


Ännu mer sol

Idag åkte Göteborgarna hem vid lunch, vi har njutit av solen. Det har varit väldigt trevligt med besök och att vi fått tänka på något annat ett tag.
(null)
Jag har gått promenad på skaren, men det gör så fruktansvärt ont att Roxy inte är med hon älskade våren solen och att gå på skaren. Så just nu njuter jag inte av att gå promenader det är mest jobbigt. 
(null)

(null)

(null)


RSS 2.0