Sven o Kajsa

Idag har vi haft storstädning hos kaninerna,jag älskar att ha kaniner. Det är ett enormt bra djur att ha jag kan sitta i timmar o titta på allt bus som se hittar på 🐰🐰❤️❤️.
(null)
De har fått ärva våran julgran o de har väldigt kul med den.
(null)
Kajsa gillar att sitta o sola, oftast sitter de ihop o myser de trivs väldigt bra ihop.
(null)

(null)
Idag var Kajsa väldigt nyfiken, hon kan vara lite rädd men idag var hon väldigt social.
(null)


Isvindar...

Idag har vi haft -10 grader o blåst, det har känts som -25. Vi har sportlov Tis,ons o tors vi skulle egentligen åkt till Grönklitt men eftersom Martin fortfarande är sjuk så struntade vi i det. Martin missade Öppetspår o det ser tyvärr ut som att ha även missar Stafettvasan o Vasaloppet  så han är lite besviken över förkylningen som kom i precis fel tidpunkt. 
(null)
Jag o Hlök trotsade kylan ❤️
(null)
Olivia har shoppat ny klänning o tajts för födelsedags pengar. Det kommer bli spännande att handla kläder om några år hon har väldigt mycket åsikter om hur de ska se ut redan nu.

Sol

Idag fick vi en väldigt fin vinterdag den började med -20 grader men solen värmde bra så det blev betydligt varmare.
(null)
Jag offrade mig att åka först efter gårdagens snöande, jag fick ett väldigt jobbigt pass, men solen gjorde att jag njöt ändå 🌞.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Tjejerna är piggare nu så vi har varit ute massa i snön o lekt.
(null)
Jag har solat i växthuset, nu längtar jag till våren o att få börja plantera lite.

Skidåkare

Triss i tanter, mina favorit tanter ❤️❤️❤️
(null)
Roxy
(null)
Hlök
(null)
Yrpa

Eftersom Martin o Evelina är sjuka så har jag o Olivia åkt lite längdskidor, vi åkte 3 km vilket är nytt rekord för Olivia 😊.

(null)

(null)


Vabb

Idag har jag årets första vabb dag, vilket är rekord ifall man jämför med 2017 då vi hade 4 öroninflammationer, halsfluss o svinkoppor mellan dec-mars.
(null)
Igår var jag o tittade i Vasaloppstältet, idag börjar Kortvasan så nu är hela cirkusen igång 😊.
(null)
Nästa år kommer mitt jobb att flytta så då kommer jag nästan sitta vid Vasalopps målet o jobba. Jag ser verkligen fram emot flytten för vi är väldigt trångbodda just nu.

Kalas o skidor

(null)
Idag har vi firat Martins mamma som fyller år imorgon, i Fredags firade vi pappa via telefon, det har blivit väldigt mycket firande i Januari o Februari.
(null)
Idag har vi åkt lite skidor trots att det snöade väldigt mycke, Olivia drog på så hon hade inte tid att vara med på bild.
(null)

(null)
I helgen skottade vi fram sandlådan för att hitta lite leksaker, den blir som en grop man går ner i nu när det är så mycke snö.

Besök

Sen i Torsdags har vi haft besöka v Göteborgarna. 
(null)
Vi har åkt massa pulka o spark.
(null)
Och varit i Gesunda och åkt skidor.
(null)

(null)
Vi har även hunnit med att fira Olivia igen.
(null)

(null)
Nu har de åkt hem och jag avslutade dagen med lite längdskidor.
(null)

(null)


Olivia

Idag har Olivia fyllt 6 år hon har haft nedräkning till den här dagen och var verkligen laddad.
(null)

Vi hade kalas med mormor på Lördagen, morfar var kvar hemma i Uppsala då en av deras kakaduvor tyvärr dött efter en tids sjukdom så den som är kvar behövde ha en kompis när han nyss förlorat sin.
(null)

(null)
Vi hann med lite skidåkning, Martin var i Orsa Grönklitt o körde en skidtävling, han hade även med sig mina stavar i takboxen!!!! Så jag fick köra utan.....
(null)
Idag har vi haft barnkalas med massa kompisar, sen blev det även kalas med Martins föräldrar.
(null)

(null)

(null)
Snart börjar våran tjej skolan, tiden går verkligen fort när man har barn.

Brand

Den här veckan började med att ett hus brann  upp här på ön, troligtvis var det skorstensbrand som startade det. Ingen människa skadades men tyvärr så dog en katt. Det har brunnit väldigt mycket på Sollerön på sista tiden.

(null)
De här älgarna är vid vägen varje dag som jag åker hem ifrån jobbet, så det gäller verkligen att ha koll för de är aldrig på samma ställe.
(null)

(null)

(null)
Ikväll har jag varit ute på en liten kvällstur med den här tanten, som nu är pigg igen hon har varit lite seg för hon fäller massa, vi var även lite oroliga för kolik förra helgen men hon piggnade till fort.

Nu ska vi ladda inför helgen då Olivia fyller 6 år så det blir en riktig kalas helg.

Mello

Igår åkte vi till Karlstad och gick på genrepet på Melodifestivalen. Vi han även med lite shopping på Ikea.


(null)
Tjejerna var väldigt laddade och hela dagis visste att vi skulle dit 😊.
(null)
Evelina åt väldigt mycke popcorn o sen hade hon lite svårt att sitta still men hon var väldigt duktig för att ha åkt 3 timmar bil innan. Nästa år hoppas vi attt det blir närmre oss så vi slipper åka så långt.
(null)

(null)

(null)
Vi satt precis där artisterna gick till green room, det är Benjamin på bilden.

(null)

(null)


Snö

Igår fick vi massa snö igen, nu börjar jag faktiskt att få nog. Just nu går det inge bra att rida för ridbanan är inte plogad o vägarna börjar bli så smala så bilarna kommer för nära. I veckan har även islandstanterna rymt..... stängslet försvinner lite i all snö så de hade haft av en tråd o gått hem själv, det är tur att de är väldigt hemkära o gillar mat 😂.
(null)
Olivia fick rida favoriten Allan i Onsdags och det var bara 3 st i gruppen så de fick hoppa hinder , väldigt låga tack o lov så hästarna travade över de. 
(null)

(null)
Vi har varit på utbildning i Falun o ätit på restaurangen Smak, det har väldigt speciell inredning.

RSS 2.0