Sol

I Lördags hade vi väldigt fint väder, Martin var i Lima o åkte en skidtävling. Evelina spydde en gång natten till Lördagen men sen blev det inget mer o ingen annan är dålig så jag vet inte vad det var. Men vi har haft en lugn helg hemma för att se om hon skulle bli sämre.
(null)

(null)
Roxy har kört sin första vår solning 🌞🌞🌞.

Hemma

Nu är vi hemma igen efter våran tur till Grönklitt, vi har haft det väldigt bra men det var väldigt skönt att komma hem till ett golv som Roxy ville gå på 😂. Hon har nog haft sin värsta semester någonsin med det extremt läskiga golvet, vi har lagt ut filtar på golvet o gjort allt vi kunnat för att hon ska vilja gå på det men tyvärr så hjälpte det inte.
(null)
Tjejerna har lekt massa i snön o åkt alpint varje dag, de gillar inte längdåkning lika mycket som alpint.
(null)
Blåbäret Bärra
(null)
Evelina har nog åkt 100 varv i liftkarusellen.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi har firat svärfar massa men jag har inte så bra bilder på det.
(null)


Orsa Grönklitt


Just nu är vi på lite semester i Orsa Grönklitt, vi semestrar på hemmaplan 😊, vi är här med Martins familj o ska fira hans pappa som fyller 70 år.  (null)
Jag började dagen med lite längdskidor, det är väldigt många längdskidåkare här o massa träningsläger så även fast det var innan kl9 så var det väldigt mycke folk.
(null)

(null)
Sen åkte vi alpint med Erik o Alexander, Martin tar kortet o Alexander är inte med på bild.
(null)

(null)

(null)
Olivia o jag åkte till stugan o fixade semlor för hon blev trött Evelina vägrade att ge sig så hon o Martin åkte lite till.
(null)
Roxy är såklart med men hon gillar inte golvet i stugan utan vägrar att gå på det så vi får lägga ut filtar som hon kan gå på. Hon är en riktig diva i Idre hatade hon ljudet på spisen så då kunde vi knappt laga mat, hon har verkligen lite egna idéer. 
(null)
När vi kom hit hade de inte skottat eller satt i gång värmen...... så Idre Fjäll är fortfarande favorit stället, där fungerar alltid sånt o man har nära till allt.
(null)


Bil !

Igår hämtade min snälla pappa min bil på kvd i Åkersberga och idag har han kört upp den och sedan hem igen med SAABen som ska säljas i Uppsala. Grym pappa 👍😊.
(null)
Min nya pärla som ska få nya större däck framöver men annars är jag väldigt nöjd. Som ni ser på bilden så snöar det ännu o nu har det precis slutat men det snöade nästan i 3 dagar....
(null)
Igår var det ridlekis o Olivia fick rida Snövit.

Snö ❄️❄️❄️❄️❄️

Igår var det snöstorm, jag höll på att köra fast på parkeringen på jobbet för den var oplogad, det är tur att jag får min nya bil snart, den behövs verkligen den här vintern.
Barnen är överlyckliga över all snö o det här ör verkligen den bästa vintern på längen, men nu börjar man känna lite att det räcker med snö......
(null)

(null)

(null)


Söndag

Idag har vi åkt längdskidor, Martin har åkt långpass i Hemus medans vi höll oss till Sollerön. 
(null)
Olivia ligger lite före så ni får titta noga så ser ni henne 😂,  Evelina o jag tog det lite lugnare.
(null)
Efter skidåkningen åkte jag iväg en snabbis o red Mangie, vi hade en vädligt fin tur jag övar på bra fattningar i tölt o galopp och idag hade jag en väldigt bra dag så jag var enormt nöjd efter passet.

Snölandskap

Idag var det enormt fin natur på mitt skidpass,  så jag var tvungen att fota massa.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Igår kväll var vi på kickoff med jobbet på Galaxen i Borlänge, väldigt kul o trevligt men är ganska trött idag.
(null)
Vi har haft semelpremiär idag, väldigt goda var de 😊.

Ny bil

I Onsdags kväll vann jag en budgivning på kvd.se så nu har jag köpt en ny bil 😊, jag har letat ett bra tag o varit med på massa budgivningar men nu äntligen har jag lyckats. 

(null)

(null)

Nu ska vi bara hämta ut den i hämta hem den, det ska bli väldigt skönt att ha en bra fyrhjulsdriven vinterbil för det behöver man när man bor här.

Köldperiod

Januari levererar som vanligt väldigt kyligt väder just nu har vi -20 grader o det verkar inte som att de ska släppa.....

Idag har vi haft start på ridlekis, Olivia vill egentligen sluta men vi sade upp platsen för sent så nu kör vi en termin till. Olivia var väldigt sur innan ridlekis men sen fick hon favoriten Allan o satt o skrattade på hästryggen, de fick trava massa så de höll sig varma. Hästar kan verkligen få en på bra humör om man har en dåligt dag 🐴❤️.
(null)


Vardag

Idag var dagis stängt för planering, men imorgon drar allt igång på riktigt igen. Jag har lite ångest för allt pusslande o stressande, det kommer att bli en väldigt intensiv vår så det är bara att njuta medans man kan.
(null)
Det var en väldigt fin solnedgång idag.
(null)
Roxy väntar på husse jag tror hon längtar lite tills hon får vara med Martin på jobbet o ha det betydligt lugnare än vad vi har det hemma 😊❤️.

vinterdag

Igår såg jag fyra stycken älgar i Utanmyra  när jag åkte hem ifrån jobbet.
(null)

(null)
Riktigt fint vinterlandskap när vi åkte upp till Gesundaberget idag.
(null)

(null)
Evelina har lärt dig att åka lift 👍.
(null)
Idag har vi även åkt längdskidor i det fina vädret.
(null)

(null)
Vi har precis tänt Olivias ljuslykta som hon inte orkade tända pga feber på nyår.

Nu har jag precis kommit hem ifrån en ridtur med min granne det var väldigt kallt men fint och den här turen var en lugnare variant än den vi hade tidigare i veckan. Då lyckades vi möta 4 andra hästar varav två väldigt läskiga travhästar, så då var det två väldigt pigga tanter som vi var ute på 😂.

Jullov

Barnen har fortfarande jullov de börjar på dagis 9 Jan, så jag o Martin turas om att vara lediga, just nu är det jag som jobbar. Idag är det bara halvdag så det är inte så det är en väldigt bra dag att jobba 😂.
Vi har just nu den bästa vintern på väldigt länge så vi passar på att vara ute o leka så mycket som möjligt. 
(null)
Vi har även haft massa kompisar på besök 😊.2018

Gott nytt år o god fortsättning. Vi firade en väldigt speciell nyår igår då både jag o Olivia fick feber. Jag fick väldigt ont i magen vid lunch igår och sen kom febern så igår skålade vi med blåbärssoppa o det var även min nyårsmiddag o efterrätt. Idag mår vi bättre och Martin o Evelina har inte blivit sjuka så jag hoppas att 2018 har börjat bra.
(null)
Vi fick lite mer snö i natt o nu har det varit kramsnö så idag har vi lekt massa ute.
(null)
Vi har kastat ut lite av julen.
(null)


RSS 2.0